Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Uppsala

Resurspool för distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor- Region Uppsala

Publicerad 2019-05-14 15:27
Sista ansökningsdatum: 2019-08-31

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom specialiserad habiliteringsverksamhet och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktig för oss, eftersom vi anpassa vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Du är distriktsläkare, distriktssköterska eller sjuksköterska.....
.....och vill fokusera på vårduppdraget och kontakten med patienter i hela Uppsala län.

Då kan vi erbjuda dig en tillsvidareanställning i Nära vård och hälsas resurspool där du får ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar på vårdcentralernas mottagningar, barnavårdscentraler, mödravårdscentraler, ungdomsmottagningar, särskilda boenden, habiliteringens husläkarmottagning, husläkarmottagning för hemlösa, sprutbytet, mobila närvårdsteam, äldrevårdsenheten, Cosmos asyl- och integrationshälsan, Närvårdsavdelning mm, beroende på din kompetens.

Eftersom du ingår i förvaltningen har du möjlighet att följa upp dina patienter tillsammans med kollegorna. Restiden till den verksamhet i länet där uppdraget utförs kommer att räknas som arbetstid.

Vår verksamhet
Förvaltningen Nära vård och hälsa I Region Uppsala ska skapa en resurspool bestående av distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor. Syftet är att göra verksamheterna oberoende av hyrpersonal samtidigt som vi tryggar en god tillgänglighet och hög kvalitet för våra patienter.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella kompetensutveckling även regelbundna utbildningsdagar. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Din kompetens
Du ska vara specialist i allmänmedicin med svensk legitimation, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller legitimerad sjuksköterska. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha några års erfarenhet i yrket. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och det kommer att krävas att du har en mycket god sammarbetsförmåga. Körkort är ett krav.

Vill du veta mer?
För mer information om verksamhetem och arbetet är du varmt välkommen att kontakta projektledare Markus Myllyoja tel. 076 496 39 42 eller distriktsläkare Knut Bodin tel 018 617 73 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din yrkeslegitimation och övriga relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att genomföras löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Ansök till jobbet som Resurspool för distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, ref nr NVH145/2019.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Sjukskötersketjänster, Distriktsläkare, Distriktssköterska

 • Arbetsgivare

  Region Uppsala

 • Stad

  Uppsala

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-08-31

 • Publiceringsdatum

  2019-05-14

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier