Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Östergötland

Verksamhetschef, Kvinnokliniken, Universitetssjukhuset i Linköping

Publicerad 2019-06-18 14:27
Sista ansökningsdatum: 2019-08-11

Barn- och kvinnocentrum är en länsövergripande produktionsenhet inom Region Östergötland. Kvinnokliniken är en del av Barn- och kvinnocentrum och vi ser forskning, utveckling och utbildning som viktiga delar av vår verksamhet. Tillsammans med Lasarettet i Motala, arbetar vi med alla verksamhetsgrenar inom kvinnosjukvården; alla former av gynekologisk öppen- och slutenvård med profilering mot högspecialiserad vård, cancerkirurgi, infertilitetsbehandlingar samt all typ av obstetrik, förlossnings- och BB-vård. Tillsammans med kvinnokliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping arbetar vi för vår vision ”Tillsammans – för kvinnans bästa hälsa genom livet”.

Forskning vid kliniken är mycket framgångsrik och bedrivs inom exempelvis graviditet och förlossning, inom infertilitetsområdet, med framför allt psykosocial inriktning, samt inom gynekologi och cancerkirurgi. Inom FoU har vi ett nära samarbete med Linköpings universitet. Läs gärna mer om vår klinik HÄR

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef blir ditt uppdrag att stimulera till fortsatta systematiska förbättringsarbeten utifrån patient-, process- och medarbetarperspektiv, för att uppnå hög kvalitet i vården samt säkerställa en god arbetsmiljö. Med dig har du cirka 300 skickliga och högt motiverade medarbetare.

Du har ett verksamhets-, ekonomi-, och personalansvar samt strategiskt ansvar att driva utvecklingsarbete på övergripande verksamhetsnivå och för kvinnosjukvården nationellt. Du ingår i ledningsgruppen för Barn- och kvinnocentrum i Region Östergötland och rapporterar till produktionsenhetschefen. Utbildning och erfarenhet
Du har utbildning på högskolenivå samt erfarenhet av chef- och/eller ledaruppdrag inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du är utbildad läkare och specialist inom obstetrik och gynekologi samt att du har akademiska meriter med erfarenhet av forskning och undervisning samt att du är disputerad.  Det är en fördel om du har erfarenhet från regionalt, nationellt och/eller internationellt samarbete och att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Personliga egenskaper 
Med ett tydligt ledarskap skapar du delaktighet och förutsättningar för dina medarbetare att växa och ta ansvar i ett klimat som inspirerar till engagemang och samarbete. Du har helhetssyn och kan med handlingskraft och struktur leda en verksamhet mot uppsatta mål. För att bli framgångsrik i tjänsten krävs ett intresse för utvecklingsarbete, undervisning och forskning.

Anställning och information
Detta är ett tidsbegränsat chefsuppdrag med en tillsvidaretjänst i din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av: 
Produktionsenhetschef Elisabeth Kristiansen, 010- 104 16 65, 070-626 47 76, Elisabeth.Kristiansen@regionostergotland.se.

För kontakt med facklig part, Mats Cleve, HR-chef, 010-104 75 99, Mats.Cleve@regionostergotland.se.

Ansökan 
Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2019. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. 

Region Östergötland

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Region Östergötland

 • Stad

  Linköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-08-11

 • Publiceringsdatum

  2019-06-18

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier