Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Skåne

Specialistläkare(LUS) i internmedicin/allmänmedicin till VO ortopedi, Lund

Publicerad 2019-06-19 12:02
Sista ansökningsdatum: 2019-08-08

Verksamhetsområde (VO) ortopedi vid Skånes universitetssjukvård (Sus) består av cirka 560 medarbetare och är en av Sveriges största ortopedverksamheter. Vi har ett betydande internationellt anseende vilket medlemskapet i organisationen International Society of Orthopaedic Centers (ISOC) styrker.

Arbetsuppgifter
Vi söker en specialistläkare i internmedicin eller allmänmedicin som önskar bli enhetsansvarig läkare/medicinskt ansvarig på en ortopedavdelning i Lund.

På avdelningen vårdas huvudsakligen akut inlagda patienter med frakturer men vi har även en viss planerad verksamhet inom områdena tumörortopedi och ledproteskirurgi. Majoriteten av patienterna är multisjuka med stort behov av internmedicinsk/allmänmedicinsk kompetens. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, och kurator i team med patienten i fokus.

Vi bedriver ett utvecklings- och omvårdnadsarbete inom flera områden och arbetar aktivt med patientsäkerhetsfrågor. Vi har ett välutvecklat samarbete med geriatriska enheten och på sikt planeras en utökning med gemensamma avdelningar både i Lund och i Malmö. Vi erbjuder individanpassad vidareutbildning.

Viss jourtjänstgöring kan förekomma på avdelningen på helger.

Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation samt:

 • Specialistkompetens inom internmedicin eller allmänmedicin
 • Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
 • God förmåga att samarbeta i tvärprofessionella team.
 • Ledarskapsförmåga såväl i det dagliga arbetet som i utveckling av nya arbetssätt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt
Förutom den elektroniska ansökan ska du scanna in vidimerad kopia på legitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas).

Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Allmänmedicin, Internmedicin, Ortopedi

 • Arbetsgivare

  Region Skåne

 • Stad

  Lund

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-08-08

 • Publiceringsdatum

  2019-06-19

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier