Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Rekryteringsmyndigheten

Sjuksköterskor till Rekryteringsmyndigheten, Stockholm

Publicerad 2019-07-05 11:44
Sista ansökningsdatum: 2019-08-25

Vill du bli en av oss?
Vill du bidra till trygghet och säkerhet i det svenska samhället? Då har du kommit rätt! Hos oss blir du en del av ett större sammanhang och en del av människors drömmar och framtid. Tillsammans säkerställer vi att rätt människor får förtroendet att på olika sätt bidra till trygghet i samhället.

Prövningsavdelningen är Rekryteringsmyndighetens största avdelning med verksamhet i Stockholm, Malmö och Karlstad. Prövningsavdelningens huvuduppgift är att mönstra totalförsvarspliktiga och genomföra tester, undersökningar och urval för rekrytering till utbildningar och yrken med särskilda krav. Vill du vara med och bidra till Sveriges skydd och beredskap?

Rekryteringsmyndighetens huvudkontor är i Karlstad och prövningsenheterna är i Stockholm och Malmö. Vi är i en expansiv fas och söker nu legitimerade sjuksköterskor till vår prövningsenhet i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är hälsoundersökningar vid mönstring, antagningsprövning och andra uppdrag för Försvarsmakten och våra övriga uppdragsgivare.

I samverkan med läkare och psykologer testar, undersöker och bedömer du den prövandes hälsa.

Våra arbetsmetoder vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, vilket innebär att vi gör urval med hög kvalitet för att garantera rätt person på rätt plats med rätt ansvar.

Dina meriter och kvalifikationer

Arbetsuppgifterna kräver att du

 • är legitimerad sjuksköterska med legitimation som är utfärdad av Socialstyrelsen
 • har några års erfarenhet av kliniskt arbete

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för oss och därför ska du bland annat ha förmågan att förstå och agera utifrån myndighetens övergripande ansvar.

Vi arbetar med människor i olika åldrar därför är det viktigt med god förståelse för hur olika människor tar till sig information och att du kan anpassa ditt arbetsätt och budskap till mottagaren.

Vi har en hög förändringstakt med olika tempoväxlingar därför bör du vara flexibel eftersom varje dag inte går att planera. Arbetet kräver att du som sjuksköterska är självgående, har god samarbetsförmåga, är strukturerad och samtidigt kan se helheten i verksamheten.

Om oss
Rekryteringsmyndigheten bidrar till att vårt land har fred och säkerhet. Vi kallar, mönstrar och skriver in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt med stöd av lagen (1994:1809) om totalförsvarsplikt. Vi prövar och bedömer lämpligheten hos sökande till bland annat Försvarsmaktens övriga utbildningar, till polisutbildningen och officersprogrammet. Vi redovisar också totalförsvarets personal och för register över alla svenskar som är krigsplacerade.

Myndigheten är i en spännande expanderingsfas vilket innebär att vårt uppdrag och åtagande till samhället utökas. Detta innebär att vi anställer fler medarbetare samt utvecklar våra processer och metoder för på bästa sätt utföra vårt uppdrag.

Jämställdhet och mångfald är en tillgång för vår arbetsplats och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi ser fram emot din ansökan.

Anställningen
Anställningarna är tillsvidare men inleds med sex månaders provanställning. Du deltar också i myndighetens verksamhet på andra orter. Anställningsomfattningen för tjänsterna är heltid.

Anställningen är säkerhetsklassad vilket innebär att vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med en anställning följer skyldighet att krigsplaceras.

Du söker anställningen via vår webbplats www.rekryteringsmyndigheten.se Bifoga CV och personligt brev, samt besvara ett antal frågor i samband med ansökan.

Vi svarar gärna på dina frågor
Vill du veta mer om anställningen och arbetsuppgifterna är du välkommen att ringa chefssjuksköterska Kristina Olsson (åter från semester den 31 juli). Fackliga företrädare är Adimir Muhic, Saco-S, och Jesper Nyberg, OFR/S. Du når samtliga på telefonnummer 0771-24 40 00.

Välkommen att söka senast den 25 augusti 2019
Rekryteringsmyndigheten har redan valt informationskanaler för den här rekryteringen.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Sjukskötersketjänster

 • Arbetsgivare

  Rekryteringsmyndigheten

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-08-25

 • Publiceringsdatum

  2019-07-05

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!