Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Halland

Verksamhetschef till Medicinkliniken- Region Halland, Halmstad

Publicerad 2019-07-22 08:00
Sista ansökningsdatum: 2019-08-25

Är du en driven och utvecklingsorienterad ledare? Nu söker vi dig som vill leda och utveckla Medicinkliniken på Hallands sjukhus Halmstad. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Medicinkliniken Halmstad är en del av Hallands sjukhus som är en framåtriktad förvaltning med stort fokus på patientnöjdhet och kvalitet. Förvaltningen har högt ställda mål och visioner och det är utifrån denna ambition och målbild du leder Medicinkliniken framåt.

På Medicinkliniken utreds och behandlas patienter med akuta och långvariga sjukdomar inom samtliga invärtesmedicinska specialiteter. Vår verksamhet i Halmstad består av fem slutenvårdsvårdavdelningar, fem mottagningar samt tre dagvårdsmottagningar. Klinikens medarbetare är betydelsefulla för att skapa en kreativ och lärande miljö som resulterar i patientsäkra och effektiva arbetssätt för att möta framtidens sjukvård.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef ansvarar du för att driva och utveckla Medicinkliniken för att uppnå uppsatta verksamhetsmål. Du har ett helhetsansvar för verksamheten i relation till kvalitet, patientsäkerhet, ekonomi i balans och arbetsmiljö. Det förutsätter en helhetssyn och ett arbetssätt som ser verksamhetens uppdrag i den kontext man verkar.

Du rapporterar till områdeschef och ingår i ledningsgruppen för ett av Hallands sjukhus tre områden – Område 1 Medicinska specialiteter och akutsjukvård – och leder Medicinkliniken i Halmstads ledningsgrupp. Tillsammans med klinikens avdelningschefer leder och utvecklar du det dagliga och långsiktiga arbetet i enlighet med sjukhusets målsättningar. 

Din roll innebär att aktivt bidra till ett kontinuerligt utvecklingsarbete. Du har stort fokus på att engagera och motivera dina medarbetare. Tillsammans utvecklar ni innovativa arbetssätt för att möta utmaningarna i framtidens sjukvård. 

Din profil
Du är en närvarande chef och förebild där goda värderingar genomsyrar ditt sätt att leda. Som ledare är du kommunikativ och ödmjuk med god förmåga att involvera, engagera och motivera dina medarbetare i såväl det dagliga arbetet som inom strategiska utvecklingsområden. Du har ett fokus på att skapa delaktighet bland dina medarbetare och är van att driva utvecklingsarbete och att leda i förändring. 

Du motiveras av att fortsätta med det pågående strategiska arbete som gör att Hallands sjukhus ligger långt fram i nationella jämförelser vad gäller bland annat patientnöjdhet, kvalitet och nytänkande.

Du har en relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet samt bred erfarenhet och kompetens inom ekonomi, personal- och arbetsmiljöfrågor. Du är gärna läkare, med internmedicinsk kompetens.

I urvalsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid chefs- och ledarerfarenhet samt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att leda inom vårdverksamhet och gärna inom aktuell verksamhet. Om du har erfarenhet av att leda andra chefer är även detta positivt. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi avser att hålla intervjuer 27:e och 29:e augusti

Varmt välkommen med Din ansökan!

Om oss
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enl. ö.k.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Tillsvidareanställning i grundprofession; förordnande som verksamhetschef i 4 år.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Ref. nr. 2019/217
Kontakt Fr.o.m. 29 juli Carina Forsberg, områdeschef Carina.Forsberg@regionhalland.se
Facklig företrädare För information om facklig företrädare kontakta HR-avdelningen via växeln 035-13 10 00
Publicerat 2019-07-22
Sista ansökningsdag 2019-08-25
Länk till annons http://regionhalland.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:278394/

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Region Halland

 • Stad

  Halmstad

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-08-25

 • Publiceringsdatum

  2019-07-22

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!