Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker legitimerade läkare till Akuten på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Publicerad 2019-08-27 09:26
Sista ansökningsdatum: 2019-09-30
Vill du vara en del av akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge? Du har nu möjlighet att söka till tjänsten som läkare till akutmottagningen med viss tjänstgöring på våra akutvårdsavdelningar.

Om oss
Inom Funktion Akut i Huddinge arbetar akutläkare och internmedicinare tillsammans. Vi bedriver specialiserad vård i ett högt flöde av patienter där varje patient och medarbetare är viktig. Vår akutmottagning är en av Sveriges största och vi tar emot 60000 patientbesök per år. Vi har inlett ett förändringsarbete för en akutmottagning där arbetet styrs efter patientens behov och redan idag arbetar vi med ett gemensamt/ blandat flöde nattetid. 

På enheten bedrivs forskning med inriktning mot det akuta omhändertagandet och patientnära diagnostik med till exempel akut ultraljud. Vi ansvarar för utbildning av läkarstudenter, kollegor från angränsande specialiteter och omvårdnadspersonal. 

Vi söker nu legitimerade läkare för heltidstjänstgöring under 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning. 


Om tjänsten
Detta är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänstgöring som läkare på akutmottagning. Viss tjänstgöring på akutvårdsavdelningar (AVA, KAVA och MAVA) ingår.

I arbetsuppgifterna ingår handledning av medicine kandidater, AT-läkare och omvårdnadspersonal. Vi arbetar i team tillsammans med övriga yrkeskategorier på alla våra enheter.

Kvalifikationer 

Legitimerad läkare med intresse för akutsjukvård och med erfarenhet av arbete på akutmottagning. 

God samarbetsförmåga. Intresse för forskning och undervisning samt utvecklingsarbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

I vår rekryteringsprocess ingår kontroller hos Socialstyrelsen (Hosp), IVO samt Belastningsregistret. I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV

2. Personligt brev

3. Legitimationsbevis


Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.
Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård.
Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Sök tjänsten". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster

 • Arbetsgivare

  Karolinska Universitetssjukhuset

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-09-30

 • Publiceringsdatum

  2019-08-27

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier