Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Jönköpings län

Överläkare Psykiatriska kliniken, Höglandssjukhuset- Region Jönköpings län

Publicerad 2019-09-10 15:23
Sista ansökningsdatum: 2019-10-08

Psykiatriska kliniken, Höglandssjukhuset med möjlig placering heldygnsvård i Eksjö alternativt öppenvård i Nässjö

Vill du få möjlighet att göra skillnad och utvecklas inom din profession? Välkommen att söka tjänsten som överläkare hos oss!

Vi söker
Vi söker dig med specialistkompetens inom psykiatri och som har tidigare erfarenhet av teambaserat arbetssätt. Erfarenhet av bakjoursverksamhet samt verksamhets-, budget- och personalansvar är meriterande. Likaså relevanta vidareutbildningar inom ledarskap och professionen i stort.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag med möjlighet att utvecklas inom din profession. Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus vid en lagom stor och samlad klinik med möjlighet till överblick och korta beslutsvägar. Inom kliniken finns allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, remiss- och bedömningsenhet samt akutmottagning. Här erbjuds goda förutsättningar då vi har en god läkarbemanning med en väl fungerande läkargrupp och ett gott klimat.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder

Det här får du arbeta med
Som överläkare leder du bedömning, utredning, medicinskt omhändertagande och behandling för enhetens patienter. Du samordnar tvångsvård enligt LPT (Lagen om Psykiskt Tvångsvård) för våra patienter. Detta så att hög patientsäkerhet och god vård tillgodoses.
Du kommer även att leda bedömning, remissvar samt vård- och behandlingsplaner i samverkan med andra vårdenheter. Vidare samordnar du verksamhetsutveckling med fokus på medicinsk kvalitetskontroll och stödjer vårdenhetschefen i enhetens verksamhetsplanering och utveckling.
I ditt uppdrag som överläkare medverkar du också till att enhetens budget hålls samt är delaktig i handledning av ST-, AT-läkare och studenter. Du ingår även vår kliniks bakjoursverksamhet och medverkar i vår läkargrupp.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är trygg i din profession. Som person är du stabil, strukturerad, empatisk och har ett stort mått av självinsikt. Du har förmågan att såväl arbeta självständigt som att samarbeta med andra. Du tar ansvar för dina uppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du en förmåga att uttrycka dig väl i tal och i skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Detta värderar vi högt
Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär oss av varandra och tar tillvara våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till alla våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Bo-Kenneth Knutsson, 010-243 56 42. Alternativt chefsöverläkare Erik Nilzén eller biträdande chefsöverläkare Robin Kihlbaum via växel, 010-241 00 00. Facklig företrädare för Läkarförbundet, överläkare Sandra Mulaomerovic via växel 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 8 oktober. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Psykiatriska specialiteter, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Region Jönköpings län

 • Stad

  Jönköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-10-08

 • Publiceringsdatum

  2019-09-10

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier