Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Kalmar län

Verksamhetschef - Öron-näs-halskliniken, Region Kalmar län

Publicerad 2019-09-10 15:09
Sista ansökningsdatum: 2019-10-09

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete inom ett brett verksamhetsområde med goda medicinska resultat.
I rollen som verksamhetschef ingår ansvar för tre skilda men samverkande verksamheter i form av ÖNH-sjukvård, hörselvård och logopedi. Inneliggande patienter vårdas på samvårdsavdelning under infektionskliniken där också jourmottagning utanför kontorstid sker varför samverkan med denna är av stor vikt. En annan viktig samverkanspartner för verksamheten är anestesi- och intensivvårdskliniken med operationsavdelning. Du kommer att spela en viktig roll för klinikens arbete gällande utveckling och tillgänglighet där nya arbetssätt och samverkan i regionen ligger i fokus. Utmaningarna inom de olika patientgrupperna är skiftande och kräver förståelse och intresse för bredden.

Du ansvarar för klinikens verksamhet, medarbetare och ekonomi samt följer upp mål och resultat. Ditt arbete ska leda till en god och säker vård för våra patienter där våra värdegrundsfrågor ligger i fokus. Verksamheten genomsyras av chefer med ett utvecklande ledarskap, vilket innebär att vara ett föredöme som inspirerar och motiverar sin omgivning och skapar delaktighet. Vidare har du personalansvar för två avdelningschefer samt 13 läkare på kliniken.

Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker
Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot hälso- och sjukvård eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård samt chefsarbete är meriterande, likaså om du har chefs- och ledarskapsutbildning.

Vi söker dig som är en nyfiken och engagerad ledare med utvecklingsintresse och förmåga till helhetssyn samt ser möjligheterna i att samverka med flera aktörer. Du har ett öppet förhållningssätt och är en lagspelare som är duktig på att bygga relationer och samarbeta med andra. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad i pågående och kommande utvecklings- och förändringsprocesser. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats
Öron-, näs- och halskliniken utreder och behandlar infektioner och inflammatoriska sjukdomar i öron, näsa och hals hos patienter i alla åldrar. Vi handlägger också tumörer, neurologiska sjukdomar, traumatiska skador, nattliga andningsuppehåll, samt röst- tal och språkstörningar. 

En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar. Kliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Totalt arbetar cirka 50 personer på kliniken inom yrkesgrupperna läkare, logoped, sjuksköterska, audionom, hörselvårdskonsulent, teckenspråkslärare, specialpedagog, undersköterska, medicinska sekreterare och kanslist. Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län. Vi har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:
2019/381

Placering/enhet:
Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Anställningstid:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid 100 %

Tillträde:
Efter överenskommelse

Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:
2019-10-09

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Region Kalmar län

 • Stad

  Kalmar

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-10-09

 • Publiceringsdatum

  2019-09-10

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier