Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Tiohundra

Enhetschef till primärvården i Tiohundra, Norrtälje

Publicerad 2019-09-16 16:20
Sista ansökningsdatum: 2019-10-27

På Tiohundra har du möjlighet att utveckla framtidens primärvård och ha kvar det patientnära, kliniska arbetet i en och samma tjänst. Med Norrtälje sjukhus i samma verksamhetsområde och uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC) har vi alla förutsättningar för innovativ utveckling.

Om oss
På Väddö vårdcentral i Älmsta möter vi våra patienter utifrån Tiohundras vision: Hälsa, vård och omsorg där du är.
Som föregångare inom hälso- och sjukvård arbetar vi för att involvera patient och närstående för att förbättra patientens resa genom vård- och omsorgen. Tillsammans med patienter och närstående har vi utvecklat verksamhetsöverskridande processer för exempelvis demens och KOL.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige.

Om tjänsten
Tjänsten är en kombinationstjänst, chef/klinisk tjänstgöring då detta är en relativt liten vårdcentral med 10 medarbetare. Detta ger dig en unik möjlighet att behålla den kliniska kontakten med patienter och samtidigt leda enheten.
Som enhetschef ansvarar du för att verksamhetens mål uppnås och företräder Tiohundra med dess vision, värderingar och mål. Uppdraget omfattar ett tydligt verksamhets-, arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar samt administrativa uppgifter. Som enhetschef ingår du i primärvårdsledningen samt i den gemensamma ledningsgruppen för primärvård och Norrtälje sjukhus.

Om dig
Du vill utveckla och ta vara på din och medarbetarnas kompetenser. Dialog och delaktighet är viktigt för dig och du har ett prestigelöst och salutogent förhållningssätt . Du har ett stort intresse för att driva förbättringsarbete för att uppnå bra flöden för patienter, utnyttja befintliga resurser och skapa en god arbetsmiljö. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.
Du är legitimerad sjuksköterska eller läkare. Har du tidigare arbetat med flöden inom primärvård eller mottagning är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Sök tjänsten". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

 • Arbetsgivare

  Tiohundra

 • Stad

  Älmsta, Norrtälje

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-10-27

 • Publiceringsdatum

  2019-09-16

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier