Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Örebro län

Region Örebro län söker Specialist-/överläkare, Kvinnokliniken

Publicerad 2019-11-21 13:36
Sista ansökningsdatum: 2019-12-15

Ärendenummer:
HoS:2019:968

Vill du bli en av oss? Vi söker en specialistläkare/överläkare inom obstetrik och gynekologi med möjlighet till uppdrag som läkarchef.

Arbetsuppgifter:
Läkarchefen ingår i ledningsgruppen och är underställd verksamhetschefen. Uppdraget som läkarchef kombineras med klinisk tjänstgöring.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialist-/överläkare inom obstetrik och gynekologi, gärna med bakjourskompetens. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och vilja bidra till ett gott samarbete och utvecklingsarbete på kliniken. Vi ser positivt på och stödjer intresse för forskningsverksamhet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring som specialist-/överläkare på kvinnokliniken i Region Örebro län. Eventuellt läkarchefsuppdrag är tidsbegränsat till fyra år.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gill Kullberg, länsverksamhetschef
Telefon: 019-602 30 43 eller 0586-665 34

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Teres Litzell
Telefon: 019-602 10 64

Hemsida:
 
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2019-12-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård. Totalt har kliniken cirka 30 specialister och 14 ST-läkare.

På universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård med operationsverksamhet. Utöver en allmän gynekologisk verksamhet har vi också en urogyn- och en tumörkirurgisk enhet med robotverksamhet samt en fertilitetsenhet.

På Karlskoga lasarett finns gynekologisk mottagning med ultraljudsmottagning, specialistmödravård och fosterdiagnostik. Här finns också en vårdavdelning för gynekologisk vård och BB-eftervård samt gynekologisk operationsverksamhet men för närvarande inte förlossningsverksamhet.

Länskliniken har cirka 3 600 förlossningar per år.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Överläkare

 • Arbetsgivare

  Region Örebro län

 • Stad

  Örebro

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-12-15

 • Publiceringsdatum

  2019-11-21

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!