Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Universitetssjukhuset Örebro (USÖ)

Specialistläkare/Överläkare inom klinisk neurofysiologi, Neuro- och rehabmedicinska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro (USÖ)

Publicerad 2020-03-09 10:49
Sista ansökningsdatum: 2020-04-12

Vi söker dig som vill vara med och utveckla neurofysiologin i Region Örebro län. Neuro- och rehabmedicinska kliniken har en bred verksamhet som består av öppenvårdsmottagning inom neurologi, neurokirurgi, neurofysiologi och rehabiliteringsmedicinmedicin samt två slutenvårdsavdelningar.

Mottagningen för neurofysiologi erbjuder en fullt utrustat enhet för vuxen och pediatriska patienter. Undersökningar omfattande EEG, långtidsregistreringar med EEG-monitorering och videotelemetri, EMG, neurografier och SEP. Mottagningen har också en fullt utrustat sömnenhet. Utveckling av neurokirurgi innebär att intraoperativ monitorering kommer att startas.

Du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och möjlighet att förlägga delar av arbetstiden hemifrån finns. Vi arbetar i nära samarbete med Örebro universitet och har goda förutsättningar att bedriva forskning och undervisning.

Arbetsuppgifter:
Genomföra och tolka neurofysiologiska undersökningar inom öppen och slutenvård. Vara en viktig del i utvecklingsarbetet på kliniken.

Kvalifikationer:
Legitimerad läkare med specialistutbildning inom neurofysiologi. Du är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete samt har förmåga till självständigt arbete med eget ansvarstagande. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, kreativitet och helhetstänkande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ola Norbäck, Överläkare
Telefon 019-602 18 66

Facklig företrädare:
Läkarförbundet, Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-04-12

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Neuro- och rehabmedicinska kliniken är en bred verksamhet som består av öppenvårdsmottagningar inom neurologi, neurokirurgi, neurofysiologi och rehabiliteringsmedicin samt två slutenvårdsavdelningar. Vi arbetar med utveckling av vårdkedjor för våra patientgrupper i nära samverkan mellan olika professioner och över specialitetsgränser, både internt på kliniken och externt i regionen. Utbildning och forskning sker i samarbete med Örebro Universitet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. USÖ mottog 2019 tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin överbeläggningar och presterar mycket bra inom övriga fem kategorier. USÖ har ca 550 vårdplatser och är ett av landets sju universitetssjukhus. Det är också en av länets största arbetsplatser med mer än 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:52

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Neurologi, Rehabilitering, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Universitetssjukhuset Örebro (USÖ)

 • Stad

  Örebro

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2020-04-12

 • Publiceringsdatum

  2020-03-09

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Redaktionschef:
Åsa Uhlin 076-626 96 62

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier