Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Kalmar län

Avdelningschef till Öron-näs-halskliniken, Västerviks sjukhus

Publicerad 2020-05-20 11:09
Sista ansökningsdatum: 2020-06-21

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete som avdelningschef på öron- näs- och halskliniken, ÖNH på Västerviks sjukhus. ÖNH-kliniken i Västervik bedriver öron-, näs- och halssjukvård inklusive hörselvård och logopedi.

Som avdelningschef på ÖNH-kliniken har du personalansvar för 19 medarbetare i professioner som medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor, samt logopeder. Rollen som avdelningschef innebär att du leder och fördelar arbetet på avdelningen, har ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö samt följer upp mål och resultat. Du är en del av klinikens ledningsgrupp och har ett nära samarbete med verksamhetschefen.

Som chef hos oss får du tillgång till olika forum för dialog och stöd i ditt ledarskap. HR, controller och verksamhetsutvecklare finns kopplade till kliniken och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför. Kompetensen hos våra chefer och ledare är av avgörande betydelse för resultaten och fortlöpande kompetensutveckling planeras efter verksamhetens behov. Vi erbjuder en rad interna chefsutbildningar.

Vi söker

Vi söker dig som har examen från högskola eller universitet med inriktning mot hälso- och sjukvård, exempelvis sjuksköterska. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet inom ditt yrke. Chefserfarenhet, deltagande i Regionens traineeutbildning för blivande chefer eller annan motsvarande ledarutbildning är önskvärt.

Till denna tjänst söker vi dig som är intresserad av ledarskap och tycker om att arbeta med och möta människor. Du ger tillit till dina medarbetare och är duktig på att bygga relationer och skapa samarbeta på olika nivåer i organisationen. Du är inte rädd för att fatta beslut, är målinriktad och drivande i förbättringsarbeten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Urval och intervjuer kan komma att göras löpande

Anställningsform

Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vår arbetsplats

Öron-näs-och halskliniken i Västervik har mottagningsverksamhet, dagsjukvård och operationsavdelning samt hörselvård och logopedi. Vi finns i nyrenoverade, moderna och välutrustade lokaler på Västerviks sjukhus. Vi har två vårdplatser på Kirurgavdelning 2 och två vårdplatser på Barn och Ungdomsavdelning 10 att disponera.

Läs mer om att leva och bo i Västervik

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer: 2020/305
Placering/enhet: Västerviks sjukhus
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningstid: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: Heltid 100%
Tillträde: Efter överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansök senast: 2020-06-21

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Öron-näsa-hals, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Region Kalmar län

 • Stad

  Västervik

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2020-06-21

 • Publiceringsdatum

  2020-05-20

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nominera till Guldpillret 2020

Nominera till Athenapriset 2020!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Nyhetschef:
Jens Krey 070-735 16 61

Teamledare nyheter:
Linda Berglund 073 558 66 66

 

 

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier