Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Värmland

Specialistläkare/överläkare, internmedicin, slutenvården Arvika

Publicerad 2020-06-02 09:53
Sista ansökningsdatum: 2020-08-31

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten
Kan du tänka dig en framtid i Arvika? En stad som behållit sin fina stadskärna, med ett rikt kultur- och friluftsliv och goda kommunikationer både på väg och med tåg till Oslo, Stockholm och Göteborg? Kan du tänka dig arbeta på ett länsdelssjukhus med ett lite och gott kollegium som arbetar tillsammans, med korta beslutsvägar och stort eget inflytande?

Välkommen till sjukhuset i Arvika!

Slutenvård Arvika är ett verksamhetsområde på sjukhuset i Arvika. Organisatoriskt tillhör vi område slutenvård tillsammans med ytterligare 24 verksamheter inom Region Värmland.

Verksamhetsområdet består av akutmottagning, två medicinavdelningar, endoskopienhet, medicinmottagning, rehabiliteringsenheter, diagnostiskt center för SVF-utredning, enhet för cytostatikabehandling samt två mobila team - palliativt team och närsjukvårdsteam. Den större delen av det medicinska uppdraget hör till generell intermedicin. Verksamheten har en egen jourlinje för akutuppdraget inom kirurgi/ortopedi. Sjukhuset har en intensivvårdsavdelning och bedriver elektiv verksamhet inom kirurgi/ortopedi.

Arbetsbeskrivning
Som överläkare/specialist deltar du i verksamhetens alla delar - jour, avdelning och mottagning. Efter introduktion och eventuellt komplettering ingår du i bakjourslinjen, bedrivs som beredskap i hemmet kväll/natt med närvaro dagtid samt helger. Primärjouren kan vara en AT-läkare. Du bör trivas med att hantera akut sjuka patienter med ett brett spektrum av internmedicinska åkommor. På mottagning finns det möjlighet att fokusera mera på vissa patientgrupper t ex inom diabetologi, reumatologi eller hjärtsjukvård, beroende på intresse och specialkunskap. Möjlighet till dubbelspecialisering finns. Du bör trivas med att utbilda och handleda underläkare, samt delta i förbättringsarbeten. Intresse för att ingå i mobilt team välkomnas.

Kvalifikationer
Vi söker dig med svenskt bevis för specialistkompetens i specialiteten internmedicin. Du har språkkunskaper i svenska, lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Du har intresse för att engagera dig i det mindre sjukhuset där man arbetar med hela bredden inom specialiteten.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, arbetsglädje samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater. Du bör också ha intresse för att delta i och ta ansvar för förändringsarbeten. Meriterande är tidigare arbetserfarenhet på sjukhus med internmedicinsk slutenvård, erfarenhet av bakjour samt formell dubbelkompetens.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Kontakt
Anna Pettersson, Verksamhetschef
Telefon: 0108312500
Facklig företrädare, Läkarföreningen nås via växeln 010-831 50 00

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid 100 procent eller deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast: 31 augusti 2020
Publicerad: 01 juni 2020
Referensnummer: Dnr RS/201359
Löneform: Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs: Ja
Körkort krävs: Nej
Antal platser: 1

Övrigt
Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Internmedicin, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Region Värmland

 • Stad

  Arvika

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2020-08-31

 • Publiceringsdatum

  2020-06-02

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nominera till Guldpillret 2020

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61 

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier