Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Verksamhetschef välkomnas till An/Op/Iva!

Publicerad 2020-07-08 10:11
Sista ansökningsdatum: 2020-08-31

Verksamhetschef välkomnas till An/Op/Iva!

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.


Verksamhetsbeskrivning
Totalt är vi drygt 700 personer som arbetar inom verksamhetsområdet. Årligen vårdas ca 2600 intensivvårdspatienter och vi genomför drygt 25.000 ingrepp i narkos. Verksamheten har medicinskt och administrativt ansvar för vården för närvarande uppdelat på fyra sektioner; Sektionen för intensivvård, Sektionen för specialistoperation, Sektionen för preoperativ medicin samt Sektionen för forskning, utveckling, utbildning och kvalitet.

Vi har ett stort utbildningsuppdrag inom grund- och specialistutbildningar samt framstående forskning och utvecklingsarbete i samverkan med Sahlgrenska akademin.

Arbetsbeskrivning
Du har det samlade ansvaret för att organisera och utveckla verksamheten så att den uppfyller de högt ställda målen. Som verksamhetschef är du en aktiv deltagare i områdets ledningsgrupp. Vi erbjuder arbete i en förändringsinriktad organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara och blir viktiga för det fortsatta utvecklingsarbetet. Verksamhetsområdet styr mot universitetssjukhusets gemensamma mål att skapa en akutvård i toppklass, skapa värde för patienten samt bli landets ledande universitetssjukhus. Som verksamhetschef har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare i anestesi- och intensivvård eller annan utbildningsbakgrund som arbetsgivaren finner likvärdig. Tidigare chefserfarenhet är meriterande samt att du har forskningserfarenhet och gärna är disputerad

Som person är du engagerande, kommunikativ och coachande. Du visar dina medarbetare respekt och kan ta tillvara andras idéer. Du kan omsätta mål till handlingsplaner och verklighet. Du är bra på att skapa god arbetsmiljö och stimulera forskningsarbete. Du är en god ledare, ser till helheten, har har mod att fatta beslut och att verkställa förändringar.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Sahlgrenska Universitetssjukhuset

 • Stad

  Göteborg

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2020-08-31

 • Publiceringsdatum

  2020-07-08

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nominera till Guldpillret 2020

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61 

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier