Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Överläkare/specialistläkare inom hematologi, Västra Götalandsregionen

Publicerad 2020-09-01 13:49
Sista ansökningsdatum: 2020-09-30

Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Läkare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Vi är cirka 40 läkare på kliniken med ett flertal specialiteter så som gastroenterologi, kardiologi, hematologi, invärtesmedicin, akutläkare och geriatrik. Inom hematologin har vi en överläkare, två vikarierande överläkare, två ST-hematologer (färdiga invärtesmedicinare) och en ST-läkare inom invärtesmedicin med tänkt framtid inom hematologi. Medicinkliniken i Lidköping har 56 vårdplatser och avd 6, där hematologin inryms, har 20 vårdplatser. Hematologiplatser styrs efter behovet.

Arbetsuppgifter
Avdelning- och mottagningsarbete med tyngdpunkt på hematologimottagningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens inom hematologi och gärna även inom internmedicin som vill vara med att utveckla hematologin inom Skaraborgs Sjukhus. Placeringen är i Lidköping! 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Överläkare, Hematologi

 • Arbetsgivare

  Västra Götalandsregionen

 • Stad

  Lidköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2020-09-30

 • Publiceringsdatum

  2020-09-01

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61 

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier