Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Östergötland

Specialistläkare inom psykiatri till Psykiatriska kliniken, Region Östergötland

Publicerad 2020-09-02 16:02
Sista ansökningsdatum: 2020-09-20

Psykiatriska kliniken i Norrköping, är en del av Psykiatricentrum och består av psykiatrisk akutenhet, med observationsplatser och mobilt team. Kliniken har även två allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar med totalt 27 vårdplatser varav 6 psykiatriska intensivvårdsplatser.

Klinikens två öppenvårdsmottagningar, lokaliserad i Norrköpings centrum och har uppdrag utifrån vårdval och som styrs av Regelbok vårdval.  Norrköping tillhör den fjärde storstadsregionen och har en god infrastruktur som möjliggör en bred arbetsmarknad. Staden har ett stort kulturutbud med närhet till Östgötaskärgården och friluftsområden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en specialistläkare i psykiatri med uppdrag att bemanna dagbakjour. Som specialistläkare hos oss delar du ansvarar, tillsammans med övriga läkare inom heldygnsvården, för slutenvård och akutenheten. I tjänsterna ingår även jour och att utbilda och handleda yngre kollegor. 

Psykiatriska kliniken i Norrköping är bemannad med 11 specialistläkare och 4-6 ST-läkare. Kliniken har dessutom alltid 8-10 AT-läkare och randande ST-läkare placerade på kliniken.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Då du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. För tjänsterna krävs det att du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, stabil och strukturerad. Du ska även ha en god samarbetsförmåga för att på ett bra sätt kunna bidra i teamarbetet på kliniken. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Karin Mossberg, 010-104 22 04, Karin.Mossberg@regionostergotland.se
Chefsöverläkare Maria Hogner, 010-104 30 87, Maria.Hogner@regionostergotland.se
 
Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Bo Tilander, nås via växeln på 010-103 00 00.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 20 september 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritförteckning för läkare https://www.regionostergotland.se/contentassets/85189580cf4e4021a605b7f44a1e72f8/meritsammanstallning_for_lakare---2015.docx. Denna ska vidimeras.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200986

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Psykiatriska specialiteter

 • Arbetsgivare

  Region Östergötland

 • Stad

  Norrköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2020-09-20

 • Publiceringsdatum

  2020-09-02

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61 

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier