Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Halland

Specialist- / överläkare sökes till Vårdavdelningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Publicerad 2020-09-14 12:29
Sista ansökningsdatum: 2020-09-30

Hallands Sjukhus
Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortoped, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, mödravård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt inneliggande rehabilitering, främst geriatrisk. I Kungsbacka sker en ständig utveckling av specialistvården. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelningen. Vid sjukhuset finns även en röntgenavdelning.

Vårdavdelningen har 17 vårdplatser och teamet för palliativ konsultverksamhet har också sin bas här. Platserna på avdelningen fördelas mellan personer med behov av geriatrisk rehabilitering, patienter knutna till det palliativa teamet med öppen retur samt patienter som opererats på Kungsbacka sjukhus och är i behov av postoperativ vård första dygnet. De sistnämna ansvarar de opererande specialisterna för.
På avdelningen arbetar för närvarande 3 överläkare.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vården i Halland. Du blir en del i teamet på Vårdavdelningen och i den palliativa verksamheten i öppen- och slutenvård. Ronderna blir tillfällen till kunskapsutbyte och metodutveckling utöver deras ordinarie funktion. Läkararbetet kännetecknas av hög närvaro och tillgänglighet för patienten samt arbetskollegor med korta beslutsvägar och levande metodutveckling.

Ditt uppdrag är att tillsammans med avdelningens medarbetare utveckla den patientfokuserade vården ur ett kvalitativt och evidensbaserat arbetssätt i ett nära samarbete med Närsjukvården, övriga sjukhus i Halland samt Sahlgrenska Universitetssjukhus. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kvalifikationer
Du har bäst förutsättningar att trivas hos oss om du har ett flexibelt arbetssätt samt gärna diskuterar och reflekterar gemensamt. Då vi ofta möter patienten och anhöriga i svåra livssituationer, blir ditt intresse för samtalet och det personliga mötet extra viktigt.

Vi söker dig som är leg. läkare, gärna specialist i geriatrik, internmedicin, allmänmedicin, onkologi eller lungmedicin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är "Halland ¬ – bästa livsplatsen" och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/605

Kontakt

Louise Bentley, Verksamhetschef, 0725-26 49 78
Terese Pilbo, Avdelningschef, 0725-76 54 06

Facklig företrädare
Anders Jönsson, Hallands Läkarförening, vxl 0300-56 50 00

Publicerat 2020-09-03
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Överläkare

 • Arbetsgivare

  Region Halland

 • Stad

  Halmstad

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2020-09-30

 • Publiceringsdatum

  2020-09-14

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61 

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier