Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Account Executive till Hudhelse

Hudhelse Stockholm AB, Stockholm

Ansök nu

Är du intresserad av hudvård och försäljning?

Är du utbildad sjuksköterska eller hudterapeut, eller alternativt har annan relevant branscherfarenhet, läs här:

Hudhelse är agentur för produkter inom cosmeceuticals, kosmetik och medicintekniska produkter. Företaget växer snabbt och representerar ZO Skin Health, Colorescience och Endymed, med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Läs mer om Hudhelse på www.hudhelse.com

Vi söker nu Account Executive, en ny roll för teamet i Sverige, med kontor i Stockholm.

Vad innebär tjänsten?
På Hudhelse får du möjligheten att utvecklas och arbeta med fantastiska produkter.

Vi är ett härligt team som tycker om att arbeta tillsammans såväl som självständigt.

Centrala uppgifter kommer att vara att ta hand om befintliga kunder och etablera nya, säkerhetsställa utbildning, delta i kundevenemang och ta hand om administrativa uppgifter.

Tjänsten innebär resor och B-Körkort krävs för tjänsten.

Vem är du?
Du har ett intresse för hud, hälsa och välbefinnande, erfarenhet av kundvård och försäljning, helst med 2-3 års erfarenhet från klinikverksamhet.

Det är önskvärt att du är företagsam, kontaktskapande, resultatorienterad, förtroendeinspirerande, oberoende och har god kommunikationsförmåga.

Fast lön enligt överenskommelse.

Vänligen skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk eller frågor gällande anställningen ta kontakt med Lena Gatenborg (senior konsult MPS Sverige AB) mail; lena.gatenborg@mps.se senast den sista januari 2022.

MPS Sverige är en del av MPS Enterprises, grundat 1974, med verksamhet i Sverige sedan 1982. MPS är expert på ledarskap och rekryteringsprocesser. Med över 45 års erfarenhet vet vi att bra ledning och motiverade människor utgör grunden för affärsframgång. Vi hjälper våra kunder att utvärdera och hitta experter och att utveckla individer och organisationer.

Publicerad 2021-12-20

Ansök nu