Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Account Executive

Hudhelse Stockholm AB, Stockholm

Ansök nu

Account Executive

HudHelseär ett nordiskt bolag grundat 1998 med verksamhet och kontor i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vi har en stark tillväxt och söker därför dig till vår verksomhet i Sverige.

Företaget är agentur för cosmeceuticals, kosmetik och medicintekniska produkter med ett mycket exklusivt produktutbud av avancerade medicinska hudprodukter som ZO Skin Health, Colorescience och Endymed. Produkterna finns idag hos utvalda kliniker, där dessa kliniker betraktas som samarbetspartners i nära dialog och relation med HudHelse.

Företaget växer snabbt och söker nu för den svenska marknaden en legitimerad sjuksköterska med intresse och erfarenhet av hudvård, som vill arbeta nära den senaste forskningen och utvecklingen av medicinsk hudvård och bygga partnerskap till nya och befintliga kunder/samarbetspartner.

Rollen är en heltidstjänst och innebär bland annat:

Att vidareutbilda nya och etablerade kunder i vårt produktutbud med bland annat kundbesök, teamsmöten, events och mässor.

Uppnå personliga och gemensamma budgetmål genom försäljning till nya och etablerade kunder av produktutbudet.

Rollen innebär stort eget ansvar, att kunna planera sina dagar, med nära och stöttande samarbete från ett mycket kompetent och härligt team. Alla i teamet (fyra personer i Sverige) har en stor passion för hudvård och skönhet likväl mycket konsultativt skickliga, egenskaper vi tror vi delar med dig. Du behöver trivas i att arbeta både självständigt och ömsom nära i ett mindre team.

I tjänsten ingår visst resande inom landet. Du behöver därför B-körkort.

Vi tror att du utöver är legitimerad sjuksköterska:

Har ett stort och passionerat intresse för hud, hälsa och välbefinnande. Erfarenhet av kundvård och försäljning/konsultativ expertis av produkter eller tjänster, helst med 2–3 års erfarenhet från klinikverksamhet eller motsvarande tjänster.

Det är även önskvärt att du är företagsam, kontaktskapande, resultatorienterad, förtroendeinspirerande, oberoende och har mycket god kommunikationsförmåga.

Lön enligt överenskommelse.

Eftersom vi fyller platsen så fort vi hittar lämplig kandidat ser vi gärna att du söker så snart som möjligt, dock senast den sista augusti 2022. Bifoga ditt CV till ansökan.

HudHelse samarbetar i denna rekrytering med MPS Sverige, en del av MPS Enterprises, grundat 1974, etablerat i Sverige sedan 1982. Med över 45 år av erfarenhet, vet vi vad bra ledarskap är och hur motiverade medarbetar är grunden för framgång. Vi hjälper våra kunder att utvärdera och finna experter och att utveckla individer och organisationer.

För ansökan mejla till Lena Gatenborg Mohns, Seniorkonsult, MPS lena.gatenborg@mps.se

Publicerad 2022-07-07

Ansök nu