Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Akutläkare till Kirurgakuten, Västerås

Region Västmanland, Västerås

Ansök nu

Vi söker nu akutläkare till Kirurgakuten, Region Västmanland, VästeråsÄr du intresserad att vara med och bygga upp akutläkarsystem på en av landets största kirurgakutmottagning, då är du välkommen till en dynamisk och förändringsbenägen kirurgklinik i Region Västmanland. 

Arbetsuppgifter
Du blir anställd på kirurgkliniken med akutmottagningen som din arbetsplats. Tillsammans med AT och ST läkare handlägger du kirurg-, urolog- och kärlpatienter. Vi erbjuder dig ett dagtidsarbete med möjligheter till jour och helgtjänstgöring. Du kommer alltid att ha stöd av Traumautbildad kirurg vid handläggning av Nivå 1 larm.Utöver kliniskt arbete på kirurgakuten ingår handledning av yngre kollegor, utveckling av flöden och kvalitetssäkring för kirurgpatienter på akut mottagning samt vara kirurgrepresentant på akutrådet. 

Arbetsplatsen
Kirurgkliniken i Västerås sätter hög fokus på arbetsmiljö, medicinskt ansvarstagande och kollegialitet. Kliniken har goda forskningstraditioner med ett flertal pågående forskningsprojekt, därmed är möjligheterna för forskning och utvecklingsarbete goda. 

Kvalifikationer
Legitimerad läkare, specialistutbildning akutsjukvård. Du ska ha ett intresse och en förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater. Du har lätt att skapa kontakter, är kommunikativ och empatisk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 21 december 2022. 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner
Haile Mahteme, Verksamhetschef/professor - 0721-53 07 54
Johanna Sigurdardottir, Läkarföreningen - 021-17 40 00

Publicerad 2022-11-17

Ansök nu