Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Akutmedicinsk sektionsledare till internmedicin i Gävle, Region Gävleborg

Region Gävleborg, Gävle

Ansök nu

Hälso- och sjukvården har cirka 6500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Medicinska akutvårdsavdelningen (MAVA) har i dagsläget 18 vårdplatser och en liten mottagningsverksamhet, huvudsakligen per telefon, för att möjliggöra en del snabba utskrivningar. Den är belägen helt nära akutmottagningen och planerad intermediärvårdsavdelning.

Arbetsuppgifter
Vi är en välbemannad medicinklinik som jobbar med att utveckla vår akutmedicinska verksamhet. Vi söker nu en specialistläkare med fokus och intresse för akutmedicin. Uppdraget innebär att bemanna och utveckla vår MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) samt delaktighet i utbyggnad av en intermediärvård.

I rollen ingår även utvecklingsansvar kring dagbakjoursrollen på internmedicin, utbildning av AT- och ST-läkare inom området samt utbildning mot övriga internmedicinska specialiteter.

Som hjälp i ditt uppdrag har du tillgång till en bred palett med specialistläkare och ST-läkare inom vårt verksamhetsområde där vi är hyroberoende.

Kvalifikationer
Specialistläkare internmedicin.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan
Arbetgivarens referensnummer: RS 2021/2671
Senaste ansökningsdatum: 2022-01-20 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)
Annika Othzén, specialistläkarchef
Tel: 026-15 58 75
Email: annika.othzen.jerner@regiongavleborg.se

Anette Löfqvist, enhetschef
Tel: 026-15 41 17
Email: anette.lofqvist@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare
Shayan Wicksell Bukhari, GHLF
Tel: 0650-918 76
Email: shayan.wicksell.bukhari@regiongavleborg.se

Publicerad 2021-11-30

Ansök nu