Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

GHP Solutions

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern som bedriver sjukvård i Norden och omsätter ca 1,5 miljard kronor. Våra specialistkliniker är fokuserade på enskilda patientgrupper vilket leder till högre kvalitet, effektivitet och patientsäkerhet.

GHP vill göra skillnad; våra två ledord är kvalitet genom specialisering och samhällsnytta i allt vi gör.

GHP Solutions är ett av GHP:s tre affärsområden som arbetar i nära samarbete med bland annat försäkringsbolag för att utveckla vården mot en högre effektivitet genom innovativa vårdkedjor, nya digitala lösningar och förebyggande satsningar.

Navet i vår verksamhet är GHP Vård och Hälsa som är vår dagliga operativa verksamhet, där erfarna sjuksköterskor och fysioterapeuter bedriver sjukvårdsrådgivning och vårdplanering åt våra patienter. Parallellt med den operativa verksamheten finns en medicinsk utvecklingsenhet, vars roll är att säkerställa utvecklingen av vården och vårdkedjor för att uppnå en högre effektivitet. I vårt arbete sätter vi alltid patienten först vilket genomsyrar verksamheten och vi gör alltid vårt yttersta för att uppnå en så bra patientresa som möjligt, med rätt vård från början och där varje del i vårdkedjan tar sitt ansvar.