Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

GHP Stockholm Spine Center

Vi är Sveriges största kompetenscentrum när det gäller att bedöma indikationer samt utföra degenerativ ländryggs- och nackkirurgi.

Vi arbetar enbart med rygg- och nackbesvär och har så gjort under många år. Vi har en bred kompetens, därigenom förstärker och kompletterar vi varandra. Vi ökar ständigt vår kunskap inom området just för att det är det enda vi arbetar med och har stora volymer av. Ny kunskap tillförs också genom utbildning och att vi är forskningsaktiva inom klinisk forskning.

Våra ryggkirurger består av 12 specialister inom ortopedi eller neurokirurgi. Vi har även läkarkompetens inom smärta, rehabmedicin, allmänmedicin och psykiatri.

Våra medarbetare

Utöver dessa har vi personal på operation med vidareutbildning i narkos/operation. På avdelningen arbetar allmänsjuksköterskor med utbildning inom smärta, undersköterskor och sjukgymnaster. Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter har OMT2 eller 3-utbildning och/eller MDT-examen. På uppvaket arbetar intensivvårdssjuksköterskor. Många av våra sjuksköterskor har vidarteutbildning inom smärta. Förutom våra sekreterare, ekonomer, receptionister och koordinatorer har vi specialister i naprapati samt psykolog med KBT-inriktning.

Totalt arbetar 120 personer på kliniken. Vi har 32 vårdplatser och 4 operationssalar.