Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Framtidsföretag:

Närhälsan

Närhälsans verksamhetsidé är att utveckla primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar och 4 500 medarbetare finns vi nära invånarna i Västra Götaland och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Hitta lediga tjänster och läs mer om att arbeta hos oss.

Vi finns på hundratals platser med olika mottagningar:

  • vårdcentraler

  • barnavårdscentraler

  • rehabmottagningar

  • jourcentraler

Närhälsan är offentligt driven och vinst går till att utveckla verksamheten. Vi driver verksamhet inom vårdval, och i all verksamhet vill vi erbjuda god service och vård med hög kvalitet. Inom organisationen finns även stödfunktioner som apotekare, ekonomi, HR, IT, kommunikation, säkerhet och utveckling.

Vi utbildar framtidens medarbetare och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den hälso- och sjukvård invånarna efterfrågar, nu och i framtiden.

Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö
Vi ser kompetens som en gemensam resurs där ny kunskap används och utvecklas. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd och månar om att varje medarbetare är delaktig i förbättringsarbetet. Hos oss får du individuell kompetensutveckling. Läs om fördelar och förmåner med att arbeta i Närhälsan här.

ST-tjänst på Närhälsan
För dig som är intresserad av ST-tjänst i allmänmedicin erbjuder Närhälsan en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.


Följ Närhälsan på

LinkedIn
Facebook
Instagram