Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Allmänspecialist till Delsbo Din hälsocentral, Region Gävleborg

Region Gävleborg, Hudiksvall

Ansök nu

Delsbo Din hälsocentral en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Hudiksvall.

Vi har 6300 listade patienter, hos oss jobbar idag ca 30 medarbetare som tillsammans bedriver primärvård med planerad läkarmottagning, samt ett jourteam för handläggning av akuta patienter. Verksamheten har också en kompetent sjuksköterskegrupp som driver sköterskeledd mottagning inom diabetes, astma/KOL samt blodtryck. Vi har distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, och fysioterapi. BVC finns också på hälsocentralen.

En av verksamhetsområdets hälsocentral med en tydlig profil i utvecklandet av God och Nära Vård. Vi har nyligen startat upp Min vård Gävleborg som erbjuder våra patienter digital vård. På enheten finns en stor vilja att jobba med förändringsarbete som leder till bättre kvalitet för våra patienter.

Nära kommunal samverkan utifrån SÄBO och Hemsjukvård. God samverkan med vårt mobila team där vi kan erbjuda bedömning av patienter i hemmet som har svårt att ta sig till sjukvården. Vi har stor erfarenhet och vilja att jobba i team, genom detta kan vi tillgodogöra patientens alla behov, och samtidigt få ett lärande arbetssätt. I nuläget finns här två egna allmänspecialister, två inhyrda läkare med god kontinuitet samt ytterligare en senior läkare som ansvarar för BVC, hemsjukvård och SÄBO.

Arbetsuppgifter
Är du intresserad av en tjänst hos oss och vill vara med och utveckla primärvården? Vi ser dig och dina idéer som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för. Vill du arbeta både självständigt och i team och träffa patienter med många olika sökorsaker?

Både vi och hela regionen befinner oss i en spännande utvecklingsfas där digitala vårdbesök står för dörren. Vi är en verksamhet som står i en god utvecklingsfas där mycket hänt under de senaste två åren, så vill du hänga på, tveka inte.

Som läkare på Delsbo Din hälsocentral kommer du att arbeta i team tillsammans med övriga yrkesgrupper på hälsocentralen. Teamarbetet innebär att du får gott stöd från dina arbetskamrater och möjlighet att ge patienten den goda vård och det goda bemötande vi står för. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår i arbetsuppgifterna om du är intresserad.

Kvalifikationer
Du har svensk legitimation och är specialist i allmänmedicin, men kan också ha en profil med geriatrik som bas. Du tycker om att ingå i en grupp av engagerade kollegor där du får tillfälle att dela med dig av och ta del av andras erfarenheter och kunskap. Du har en god empatisk förmåga, ett professionellt och ansvarsfullt arbetssätt samt ett respektfullt bemötande gentemot kollegor och patienter och god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska. Du är lyhörd och nyfiken på framtidens utmaningar i primärvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Vi ser gärna att du även vill handleda kollegor.

Körkort erfordras.

Intervjuer sker löpande.

Vid anställning ska ett godtagbart utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister uppvisas.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad 100%, men kan diskuteras
Antal platser: 1

Ansökan
Arbetgivarens referensnummer: RS 2021/2591
Senaste ansökningsdatum: 2022-01-07 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)
Ann-Britt Westlund, Vårdenhetschef
Tel: 070-348 08 02
Email: ann-britt.westlund@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare
Anna Sidorson, GHLF
Email: anna.sidorson@regiongavleborg.se

Publicerad 2021-11-24

Ansök nu