Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Anestesiläkare, Anestesi- och operationsklinik till S:t Eriks Ögonsjukhus AB

S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla Stockholms modernaste anestesiklinik?

S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Anestesi- och operationsklinik, Anestesiläkare

Om oss
S:t Eriks ögonsjukhus bedriver högspecialiserad ögonsjukvård med egen anestesiklinik och tar emot patienter från hela landet. Vi har samtidigt det lilla sjukhusets möjligheter och fördelar med korta kontakt- och beslutsvägar.

Vid kliniken utförs 3000 anestesier årligen varav 500 barnanestesier. Vi har ett patientklientel som omfattar hela åldersspannet från ett år och uppåt.

Anestesi- och operationskliniken blev en självständig klinik 2020, vilket tillsammans med flytten till de nybyggda lokalerna intill Nya Karolinska har gett oss stora möjligheter att förnya arbetssätt och rutiner. Flera spännande utvecklingsprojekt har påbörjats, bl.a. fokus på barnperspektiv såsom mottagning för individualiserad sedering i samband med diagnostiska undersökningar.

Vill du vara med i vårt team av erfarna narkosläkare och narkossköterskor och tillsammans med oss forma framtiden på kliniken?

Om tjänsten
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesi kopplat till kirurgi inom både öppen- och slutenvård. I tjänsten ingår ett begränsat jourarbete på kvällar och helger. I klinikens uppdrag ingår också handledning av ST-läkare med inriktning på barnanestesi.

Kvalifikationer
Du är specialistläkare i anestesi- och intensivvård, har intresse för barnanestesi samt drivkraft och engagemang för utvecklingsarbete. Tidigare erfarenhet av barnanestesi är meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är nyfiken och vill prova nya arbetssätt, kommer med nya idéer och vill introducera ny kunskap i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men vid önskemål möjlighet att arbeta deltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer och antagning sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Om S:t Eriks Ögonsjukhus
S:t Eriks Ögonsjukhus är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi erbjuder högspecialiserad ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 175 000 patienter från Stockholms län, Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning och utbildning inom ögonområdet. Sjukhuset har 450 medarbetare och drivs som ett aktiebolag med Region Stockholm som ägare.

S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nybyggda och moderna lokaler i Hagastaden.

Se även vår webbplats www.sankterik.se

För S:t Eriks Ögonsjukhus är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö.

Att söka jobb i Region Stockholm
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/4166
Kontakt
v. 21-25 Eva Karlsson, verksamhetschef, 0812323530, eva.karlsson@regionstockholm.se
v. 21-25 Per-Erik Wärme, ansvarig öl anestesi, 0812323553, per-erik.warme@regionstockholm.se
v. 26-28 Göran Kindåker. tf verksamhetschef, 0812323377, goran.kindaker@regionstockholm.se
v. 26-28 Zule Sicardi Salomon, läkare anestesi, 0812323550, zule.sicardi-salomon@regionstockholm.se
Facklig företrädare
Yesenia Ortega Melin, SACO/Läkarföreningen, 08-12323354
Publicerat 2022-05-25
Sista ansökningsdag 2022-07-17

Publicerad 2022-05-31

Ansök nu