Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Anestesiläkare till Dagkirurgin, Centrum för Kirurgi, Ortopedi och Cancervård

Region Östergötland, Linköping

Ansök nu

Dagkirurgin, Centrum för Kirurgi, Ortopedi och Cancervård (CKOC) Linköping är en operationsenhet som i huvudsak bedriver dagkirurgi inom ortopedi, ryggkirurgi, gynekologi och urologi.

Vi opererar majoriteten av Östergötlands bröstcancerpatienter och har ett mångårigt lyckat samarbete med bröstenheten. Vi samarbetar med alla opererande enheter inom CKOC - ett centrum som bedriver länsövergripande sjukvård i Östergötland samt högspecialiserad regionsjukvård i Sydöstra sjukvårdsregionen. I centrumets uppdrag ligger även att bedriva och stimulera till forskning, utveckling och utbildning. Inom CKOC bedrivs verksamhet inom ortopedi, kirurgi, urologi, onkologi, hematologi, mag/tarm- samt lungmedicin.
Möjligheten att styra och påverka upplägg och fördelning tillsammans med våra samarbetspartners är stor. Dagkirurgin CKOC Linköping bedriver effektiv och kvalitativ vård tillsammans med patienten. Delaktighet bidrar till en ökad patientsäkerhet och nöjdare patienter.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss erbjuds du en varierad arbetsmiljö med stor blandning av patienter och ingrepp. Vi är ett sammansvetsat gäng bestående av anestesiläkare, operations- och anestesisjuksköterskor och undersköterskor som arbetar tillsammans som ett team. De operatörer som kommer från de olika kirurgiska specialiteterna inkluderar vi i teamet då de arbetar hos oss. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss genom att klicka dig fram via länken Jobba på någon av våra enheter

Nu söker vi en anestesiläkare som vill bli en del av dagkirurgin och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialistläkare inom anestesi- och intensivvård med erfarenhet inom yrket. Erfarenhet från dagkirurgisk verksamhet samt akademisk kompetens är meriterande.

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vår verksamhet ställer krav på att du är strukturerad, effektiv och flexibel. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Då vi är ett team som månar om varandra ställer vi krav på god samarbetsförmåga och att du har en positiv inställning som bidrar till att upprätthålla en god arbetsmiljö. Att du som anestesiläkare kan arbeta självständigt i din yrkesroll ser vi som självklart.

Anställning och information
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 40-timmars arbetsvecka där viss kvälls- och nattjourstjänstgöring kan förekomma.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Kim Berg, kim.berg@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Bo Tillander, bo.tillander@regionostergotland.se 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 21 oktober 2020. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.  Ansökan ska innehålla en komplett ifylld "http://www.lio.se/PageFiles/587/Meritsammanstallning_" vilken ska vara vidimerad. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201136. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Publicerad 2020-10-01

Ansök nu