fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Anestesiolog till Ledplastikcentrum, Stockholm

Ledplastikcentrum, Bromma

Ansök nu

Vi söker en anestesiolog som kan vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Vi har högt patientflöde och stora möjligheter att för dig som tycker om att kunna påverka och optimera det peroperativa omhändertagandet.

Om arbetet
Du blir ansvarig för anestesin i samband med höft- och knäplastikoperationer. Tillsammans med narkossköterskorna tar du hand om patienterna men driver även utvecklingen av verksamheten i form av rutiner och arbetssätt. Beslutsvägarna är korta och det höga flödet gör att förändringar går snabbt att genomföra och utvärdera. Vi opererar dagtid på vardagar fram till kl 16.

Om dig
Du är anestesiolog med erfarenhet av generell och spinalanestesi och känner dig trygg med självständigt arbete. Tidigare arbete på elektiv ortopedklinik är meriterande. Du är flexibel och tycker förutom det kliniska arbetet om att engagera dig i att utveckla verksamheten. Du tycker om att arbeta i team och är intresserad av flöden på operation.

Om Ledplastikcentrum
Ledplastikcentrum ligger i Bromma sjukhus. Kliniken öppnade i maj 2022 och består av toppmoderna lokaler med tre nybyggda operationssalar och 24 vårdplatser. Vi bedriver elektiv ortopedi med inriktning på höft- och knäplastiker. Vår målsättning är att på sikt bli ledande inom området och ha hög patientnöjdhet och vara en attraktiv arbetsplats.

Villkor
Vi är via Vårdföretagarna anslutna till kollektivavtal. Semester och pension enligt kollektivavtal. Lön enligt överenskommelse. Fast lön med tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök genom att mejla oss ditt CV och personliga brev. Tveka inte att kontakt oss på jobb@ledplastikcentrum.se vid frågor.

Publicerad 2022-12-21

Ansök nu