Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Arbetsgivare i fokus

ANNONS FRÅN Närhälsan - Vi utvecklar primärvård i världsklass

Närhälsan - Vi utvecklar primärvård i världsklass

Närhälsans verksamhetsidé är att utveckla primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar och 4 500 medarbetare finns vi nära invånarna i Västra Götaland och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi finns på hundratals platser med olika mottagningar:

  • vårdcentraler
  • barnavårdscentraler
  • rehabmottagningar
  • jourcentraler 

Vi finns på hundratals platser med olika mottagningar:

Närhälsan är offentligt driven och vinst går till att utveckla verksamheten. Vi driver verksamhet inom vårdval, och i all verksamhet vill vi erbjuda god service och vård med hög kvalitet. Inom organisationen finns även stödfunktioner som apotekare, ekonomi, HR, IT, kommunikation, säkerhet och utveckling. Vi utbildar framtidens medarbetare och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den hälso- och sjukvård invånarna efterfrågar, nu och i framtiden. Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö. Vi ser kompetens som en gemensam resurs där ny kunskap används och utvecklas. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd och månar om att varje medarbetare är delaktig i förbättringsarbetet. Hos oss får du individuell kompetensutveckling. Läs om fördelar och förmåner med att arbeta i Närhälsan här


ST-tjänst på Närhälsan
För dig som är intresserad av ST-tjänst i allmänmedicin erbjuder Närhälsan en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.

Utlandsutbildad?
För dig som är utlandsutbildad och vill börjar jobba hos oss finns möjlighet att gå PLUS-programmet, ett introduktionsprogram i svensk sjukvård som Västra Götalandsregionen anordnar.
Hitta lediga tjänster och läs mer om att arbeta hos oss.

Följ Närhälsan på

LinkedIn 

Facebook

Instagram

Karta

Om Närhälsan

Hemsida https://www.narhalsan.se/ Kontakt narhalsan@vgregion.se Kontakt telefon 010-435 80 00 Antal anställda 6 000 Antal enheter inom Närhälsan 440

Detta är en annons från Närhälsan