Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Distriktsläkare

Region Östergötland, Motala

Ansök nu

Vårdcentralen Lyckorna

Vårdcentralen Lyckorna är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och ligger centralt belägen bredvid Lasarettet i Motala. Vi är en av fyra vårdcentraler i kommunen och har cirka 15 750 listade patienter. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar, både inom Region Östergötland och till kommun.

Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.


Motala, Östergötlands sjöstad, ligger vackert belägen invid sjön Vättern och här mynnar Göta Kanal ut från öster. Här bor vi nära vacker natur med goda möjligheter till friluftsliv. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Läs mer om Motala kommun här.

Vill du vara med och bidra till framtidens primärvård?Arbetsbeskrivning
På vårdcentralen finns barnhälsovård, läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, undersköterskemottagning, bred psykosocial kompetens, rehabkoordinatorer, dietist, fotvård och laboratorium.

Vi har väl fungerande fortbildning där vi avsätter tid för utbildning både internt och externt. Vårdcentralen har specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning. Som distriktsläkare hos oss får du vara med och utbilda nästa generations allmänläkare genom aktiv handledning och utbildningsinsatser. Vi har erfarna och kunniga distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator, psykolog, rehabsamordnare, undersköterskor, vårdadministratörer med flera. Vi är cirka 60 medarbetare som trivs tillsammans med ett öppet och varmt arbetsklimat.

Kompetensutbyte mellan kollegor och mellan olika yrkesroller är också något som är viktigt för oss. För att nyttja allas kompetens och gemensamt ge patientens bästa möjliga vård bereder vi gemensamt ärenden och verkar proaktivt för att skapa en öppenhet och diskussion. Vi ser kommunikation som vårt viktigaste verktyg i mötet med varandra och våra patienter samt våra vårdgrannar.

I tjänsten ingår klinisk verksamhet med mottagning och andra för tjänsten sedvanliga arbetsuppgifter. Det ingår även handledning av studenter och utbildningsläkare. Du har stor möjlighet att påverka till schema och det finns även en öppenhet att diskutera andra individuella lösningar som passar dig. För nyblivna specialister kan vi erbjuda en begränsad lista.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare (finns ifyllningsbar för nedladdning bland Dokument i annonsens högerspalt på regionostergotland.se, du kan även klicka HÄR). Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker en legitimerad specialist i allmänmedicin eller dig som har annan specialitet med intresse av allmänmedicin, såsom internmedicin eller geriatrik. Du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift, krav på nivå C1.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd och arbetar bra med andra människor. Du är trygg och stabil i din yrkesroll och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vidare kan du lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och ändra ditt syn- och förhållningssätt.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Publicerad 2022-07-12

Ansök nu