Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Distriktssköterska till Husläkarmottagningen, Sophiahemmet

Sophiahemmet Sjukhus, Stockholm

Ansök nu

Sophiahemmet Sjukhus, Husläkarmottagningen

Husläkarmottagningen har cirka 12 000 listade patienter. Mottagningen erbjuder så väl akuta- som planerade besök, astma/KOL-, diabetes- och  distriktssköterskemottagning, hemsjukvård och äldre- och osteoporosmottagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och använda digitala lösningar för att möta både våra patienter och medarbetares behov och förväntningar på en vård i takt med tiden. Vi söker nu en ny kollega till vår hemsjukvård som är utbildad distriktssköterska med förskrivningsrätt.

Husläkarmottagning Sophiahemmet erbjuder dig, som vill bli en del av vår och vårdens utveckling, ett spännande arbete. Du kommer verka tillsammans med ett 30 tal kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk miljö. Som anställd hos oss arbetar du 39 timmar i veckan. Attraktiva förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, lunchsubventioner via Rikskortet och sjuk- och hälsoförsäkring.

Vi söker dig som har erfarenhet och ett genuint intresse av att arbeta inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll och har patienten i fokus. Du har ett öppet sinnelag och har lätt för att samarbeta över professionerna. Du är flexibel och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett framgångsrikt sätt. Det är meriterande om du är van att arbeta i Take Care och har B körkort.

Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Välkommen med din ansökan senast den 16 maj. Intervjuer kommer ske löpande.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Inför rekryteringsarbetet har Sophiahemmet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Sophiahemmet ideell förening bedriver sjukvård, utbildning och forskning i nära samverkan sedan 1884. Inom Sophiahemmet AB, ett helägt dotterbolag till Sophiahemmet, ideell förening, ingår Sophiahemmet Sjukhus som bedriver högkvalitativ specialistvård i samverkan mellan ett femtiotal självständiga vårdgivare. Därutöver ingår även Sophiahemmet Facility mangament med uppdrag att ansvara för drift och utveckling av sjukhusets fastigheter och tjänster till områdets hyresgäster. Sophiahemmet Högskola är en ledande aktör inom utbildning och forskning inom hälsa, vård och omsorg. Högskolan erbjuder utbildning på grund, avancerad och forskarnivå.
Arbetet på Sophiahemmet vägleds av följande värdegrund; Professionalism, Engagemang, Tillgänglighet och Tradition. Verksamheterna är belägna på Valhallavägen i Stockholm. Mer information hittar du på www.sophiahemmet.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/9
Kontakt Tina Stjernholm Chefsjuksköterska, 0709-16 84 49
Publicerat 2021-04-12
Sista ansökningsdag 2021-05-16

Publicerad 2021-04-29

Ansök nu