Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Hemgångsteamet, Norrköpings kommun

Norrköpings Kommun, Norrköping

Ansök nu

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vill du inge trygghet vid hemgång efter sjukhusvistelse? Då kan du vara vår nya Distriktssköterska/Sjuksköterska till Hemgångsteamet!

Vilka är vi?

Vårt uppdrag är att göra livet bättre för andra människor, och det gör vi - varje dag!Ditt kommande arbete som sjuksköterska hos oss är viktigt och kommer påverka hur andra människor upplever sin vardag och inge en trygghet vid hemgång efter sjukhusvistelse.Hemgångsteamet i Norrköping är en enhet med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor. Teamets uppdrag är att ge stöd och vård till personer som efter en sjukhusvistelse återgår till sitt ordinära boende. 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är sjuksköterska/distrikssköterska som vill vara med och bidra till vår verksamhet. Du kommer vara del av ett team där den enskildes behov av vård och omsorg sätts i fokus. Vi är stationerade i centrala Norrköping men har hela kommunen som arbetsområde. Du kommer att utföra medicinska insatser i patientens egna hem och du kommer handleda omvårdnadspersonal samt delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du kommer även ha ett nära samarbete med Hemsjukvård somatik.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska/sjuksköterska som klarar av att arbeta självständigt men också uppskattar teamarbete.Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service. Som person är du trygg, stabil och ansvarstagande. Du har förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen och du strukturerar och driver ditt arbete både självständigt och tillsammans med teamet.Samtidigt är du lyhörd med förmåga att sätta dig in i andra personers situation och du anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och ser förändringar som nya möjligheter.Du har B-körkort och kan cykla.Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag
Sista ansökningsdatum: 6 oktober, men urval och intervjuer sker fortlöpande
Kontakt: Yalda Wallgren, enhetschef, på 011-15 25 65

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Publicerad 2022-09-12

Ansök nu