fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Enhetschef till HTA-centrum/ Utvärderingsenheten, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Västra Götalandsregionen, Göteborg

Ansök nu

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, FoUUI, HTA-centrum/Utvärderingsenheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

FoUUI-enheten Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Forskning, utveckling, utbildning, innovation (FoUUI) ingår i Sahlgrenska universitetssjukhusets (SU) huvuduppdrag. Ett av SU:s tre övergripande mål är att vara landets ledande universitetssjukhus som innebär klinisk bredd och spetskompetens på högsta nivå, att alla bidrar till forskning, utveckling och utbildning och att SU har ett brett samarbete med akademi och näringsliv.

HTA-centrum ingår tillsammans med medicinska biblioteken i Utvärderingsenheten och ingår i FoUUI-enheten på SU som även innefattar verksamheterna Gothia Forum, ALF-­kontoret, lnnovationsplattformen, Biobank Väst och Utbildningsenheten och vars chefer tillsammans med FoUUI-direktören utgör enhetens ledningsgrupp.

Utvärderingsenheten

Health Technology Assessment (HTA) innebär att metoder och teknologier inom hälso- och sjukvården utvärderas med en systematisk och transparent metod, en process som utmynnar i en HTA-rapport. HTA-rapporter utgör ett beslutsunderlag för införande eller utmönstring av metoder inom hälso- och sjukvården. HTA-centrum Västra Götalandsregionen etablerades 2007 och är en regional stödorganisation med uppdrag att möjliggöra verksamhetsbaserad HTA som innebär att frågeställningen primärt kommer från verksamheten som tillsammans med HTA-centrum gör utvärderingen. HTA har ett nära samarbete med Kunskapsorganisationen och ger stöd i de processer som ingår i VGR:s nationella uppdrag. HTA-centrum har också ett nära och viktigt samarbete med Medicinska biblioteken SU och bildar tillsammans Utvärderingsenheten på SU.

Om tjänsten

Som chef för Utvärderingsenheten leder och utvecklar du HTA-centrum där 11 medarbetare från olika professioner arbetar. Du arbetar också tillsammans med enhetschefen för Medicinska biblioteken SU. Du kommer att ha en samverkande funktion med olika nätverk inom hälso- och sjukvården, till exempel med Program och Prioriteringsrådet, Statens beredning för medicinsk och social utvärdering (SBU) inklusive SBU:s nationella HTA-nätverk samt med Nationella Programområden. Din närmaste chef blir FoUUI-direktören.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk medicinsk utbildning eller motsvarande som är relevant för uppdraget. Du är minst disputerad och har förankring i akademin och har goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i både svenska och engelska. Kompetens och erfarenhet av kunskapsstyrning och av systematisk medicinsk utvärdering inom hälso- och sjukvården är meriterande. Akademiska kvalifikationer såsom undervisningserfarenhet, handledarskap och pågående forskning är meriterande liksom tidigare chefserfarenhet.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.Intervjuer sker 6/2.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9762
Kontakt FoUUI-direktör, Caterina Finizia , 070-7690464
Facklig företrädare Vision, Aiste Lindqvist, 072-2250011
Saco, Reza Asadian Falahieh , 073-0757946
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-01-27

Publicerad 2023-01-09

Ansök nu