Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Forskningssjuksköterska och vårdutvecklare till kirurgi Falun

Region Dalarna, Falun

Ansök nu

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter
Drivs du av att få utveckla, driva och att vara spindeln i nätet? Då kan du vara den vi söker efter. Tjänsten innebär att arbeta som forskningssjuksköterska och vårdutvecklare.

I delen som forskningssjuksköterska samordnar du klinikens forskningsstudier. I arbetet ingår patientkontakter, provtagning, följa upp patienter som ingår i studierna, registerföring. Arbetet sker i nära samverkan med klinikens läkare och övrig vårdpersonal. Samverkan sker även med externa kliniska forskningsenheter.

Uppgiften som vårdutvecklare innebär ansvar för Synergi rapporter på kliniken i samverkan med avdelningschefer och verksamhetschefen samt att driva projekt utifrån Synergiavvikelser som ett led i ständigt förbättringsarbete. Dessutom ingår ett övergripande registeransvar på kliniken och att initiera, driva samt följa upp projekt utifrån kvalitetsregister.

Kirurgkliniken i Falun är en modern klinik med olika specialområden: Akutkirurgi, Urologi, Kärlkirurgi, Övre Gastro Kirurgi, Nedre Gastro Kirurgi, Bröst-och Endokrinkirurgi samt Plastikkirurgi. Vi har 3 vårdavdelningar i en väldig modern byggnad. Dessutom har vi en stor kirurgmottagning, en kirurgsluss samt en onkologmottagning. Sist men inte minst så har vi en bariatrisk verksamhet anknuten till kirurgkliniken i Falun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att arbeta som forskningssköterska/vårdutvecklare. I jobbet behöver du ha god kunskap i engelska och god datorvana. Noggrannhet är av största vikt, samt även samarbetsförmåga med både patienter, andra yrkeskategorier och externa kontakter. Du behöver vara flexibel och snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Vi vill att du kommer till vår klinik med ett öppet sinne och är positivt inställd till nya arbetsuppgifter, där du är självgående och pådrivande, men med ett ödmjukt förhållningssätt till klinikens behov.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgi, urologi och onkologi.

För oss är det viktigare att du passar in på vår klinik än att du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa.
Verksamhetschefen är Din chef.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Publicerad 2021-01-08

Ansök nu