Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Läkare till Doktor24s digitala tjänst

Doktor24 Healthcare AB, Flexibel ort

Ansök nu

Efterfrågan på digital vård ökar! Vi rekryterar nu därför fler läkare till Doktor24. Läkare som kan ge vård med värme och omtanke till våra patienter. Delar du vår vision om en digital och sömlös patientresa med digital och fysisk vård integrerad längs hela vårdkedjan? Tror du att samarbete inom vården är rätt väg att gå? Vill du vara med och bygga smart, enkel och hållbar vård med vårdtjänster i framkant? Då tror vi att du är rätt för oss och vi för dig, så läs vidare för mer detaljer om rollen som läkare i Doktor24s digitala tjänst och hur du ansöker. 

Doktor24 har ett unikt upplägg 
Med hjälp av en unik AI-bot triageras samtliga patienter innan de antingen får träffa en sjuksköterska, rekommenderas egenvård, hänvisas till fysisk vård eller via ett digitalt onlinemöte får träffa dig som läkare. 

Samarbete inom vården är vår devis! Doktor24 har därför ett fint samarbete med offentliga och privata fysiska vårdcentraler över hela Sverige. Genom detta samarbete kan de hänvisa lämpliga patienter till vår digitala lättakut och genom detta: 

 • Frigöra fler fysiska tider att ge till de patienter som bäst behöver dem

 • Erbjuda fler patienter att få träffa läkare

 • Inte behöva ta in hyrläkare 

Primärvården väljer att samarbeta med oss då vi har en hållbar modell som underlättar för såväl patienten som vården - dessutom på ett sätt som blir mer kostnadseffektivt för samhället.

Medicinsk kvalitet före allt annat 
Vi premierar medicinsk kvalitet över allt annat - och vill att du också gör det! Till exempel så följer vi STRAMAs riktlinjer väldigt exakt, något vi är mycket stolta över. Vårt Medical Quality team arbetar kontinuerligt med utveckling av behandlingsriktlinjer samt system och processer för kvalitetskontroller för att säkerställa god medicinsk kvalitet, såväl av varje kliniker i tjänst samt av oss som vårdgivare. 

Stöd av kompetenta kollegor, behandlingsriktlinjer och tekniska plattformar 
I ditt kliniska arbete kommer du att bedöma patienter digitalt via chatt eller video. Det är alltid en mycket kompetent och erfaren bakjour i tjänst som du kan rådfråga och du har även möjlighet att i realtid diskutera dina patientärenden med andra kollegor. Du får även stöd av våra gedigna behandlingsriktlinjer, som vägleder dig i ditt arbete med digital vård. 

Utöver att kommunicera med dina kollegor, för såväl råd och stöd som positiv feedback och personliga dialoger, kommer du självklart primärt att ha en dialog med våra patienter. Detta sker via en kommunikationsplattform som till stor del automatiserar anamnes och journalföring!   

Gediget lärande & utveckling - för din framtida karriär 
Hos oss får du en gedigen introduktion när du börjar så att du lär dig våra system och sätt att jobba på. För din löpande utveckling erbjuds utbildning via vår digitala akademi Learning24 men framförallt får du löpande coaching och feedback av din Staff Manager som du bygger en nära relation med. För oss är det viktigt att du själv törstar efter egen utveckling och tror att denna erfarenhet av digital vård kommer att vara värdefull för resten av din karriär. Vi garanterar att du kommer att växa både kliniskt och tekniskt hos oss! 

Vem vi söker 
Vi söker dig som är legitimerad läkare, troligen i början av din karriär. Du ser kunskap inom digital vård som en viktig pusselbit i din läkarkarriär och du är nyfiken på att såväl lära om- samt bidra till hur man inom vården kan jobba smartare med hjälp av digitala plattformar. Troligen har du en annan tjänst inom primärvården som du på ett flexibelt sätt vill kombinera med att jobba digitalt hos oss. 

Du vill arbeta kliniskt digitalt minst 20%. Då vi har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan finns det möjlighet att anpassa ditt schema. Vi önskar att du kan arbeta såväl dagtid som kvällar och helger och inte enbart är låst till arbete en viss tid på dygnet. 

Utöver ovan ser vi gärna att du är intresserad av att hjälpa oss att utveckla vårt system och våra tjänster, något du kan göra genom feedback och utvecklingsförslag till kollegor som ansvarar för den operativa-, medicinska- samt tekniska utvecklingen. 

Kvalifikationer

 • legitimerad läkare, gärna med erfarenhet från primärvård 

 • du är empatisk, lyhörd och tydlig i mötet med dina patienter

 • Du har god datorvana och teknisk kompetens 

 • du vill vara delaktig i utvecklingen av digital vård

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i TakeCare eller Asynja.  

Vad vi erbjuder dig

 • Timanställning eller konsultanställning, med flexibla arbetstider

 • Möjligheten att jobba hemifrån (eller annan remote plats du föredrar!)

 • Chansen att vara med och förbättra den svenska primärvården

 • Tillgång till ett enormt kompetensbibliotek via alla kollegor du kan lära- och få stöd av

 • En digital akademi via vilken det erbjuds utbildning som är relevant såväl för ditt jobb på Doktor24 som för din framtida karriär

 • Möjlighet att ge feedback och utvecklingsförslag gällande såväl vår digitala vård som vår digitala plattform

 • Arbete hos en digital vårdgivare som kontinuerligt erbjuder nya digifysiska tjänster i framkant - senast Födelsemärkeskoll samt Hud24

 • En arbetsplats där 96% av våra kliniker skulle rekommendera sin chef till en vän 

Givetvis har vi kollektivavtal. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad 2021-11-17

Ansök nu