Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Läkare till sömnapnémottagning på Norrtälje sjukhus, Tiohundra

Tiohundra, Norrtälje

Ansök nu

Klinisk fysiologi och Sömnapnémottagningen

Är du intresserad och har erfarenhet av sömnapnébehandling? Välkommen till vår sömnverksamhet - prisad av Apnéföreningen som Stockholms mest välfungerande.

Om oss
Norrtälje sjukhus – ett komplett akutsjukhus som prisats med en femteplats i Dagens Medicins rankning av Sveriges bästa mindre sjukhus 2020 – får toppbetyg av både patienter och medarbetare. Hos oss har vi ett fint och välfungerande samarbete mellan alla enheter. Vi är mycket stolta över vår sömnverksamhet som prisats mycket av Apnéföreningen som Stockholms mest välfungerande.

Närheten, den personliga kommunikationen, patientsäkerhet och kvalitet präglar vårt sjukhus. Vi har öronmärkta medel för utveckling och forskning. Norrtälje betyder en fantastisk Roslagsmiljö med nära till det mesta; havet, den unika stadskärnan med butiker och restauranger och belägen 6 mil från Stockholm. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Om tjänsten
Vi söker en läkare med intresse för och erfarenhet av sömnapnébehandling. Du kommer att jobba i team tillsammans med erfarna sömnsjuksköterskor och dito undersköterska.

I tjänsten ingår sluttolkning av sömnregistreringar, gjorda i diagnostiskt syfte såväl som för uppföljning av CPAP-behandling. Du håller behandlingssamtal och uppföljningssamtal. Du har också det medicinska ansvaret för sömnverksamheten.

Vi tänker oss att du arbetar ca 60% men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Mottagningsbesök sker fysiskt på plats men viss del av arbetet, såsom tolkning av sömnregistreringar och telefonsamtal, kan utföras hemifrån om så önskas.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av sömnapnébehandling och därtill lämplig specialistutbildning. Du kan vara lungmedicinare, internmedicinare, klinisk fysiolog, ÖNH-läkare, narkosläkare eller ha annan lämplig specialitet.

Du trivs med att jobba dagtid i ett välfungerande team. Vidare delar du vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

På väg till Norrtälje med hela familjen?
Det är förstås mycket som måste ordnas, bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen.

Om Tiohundra
Vårdbolaget Tiohundra ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun. Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats 
tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60% eller enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1783
Kontakt Håkan Sjöstrand, Klinikchef Klinisk fysiologi, 08-123 267 68
Facklig företrädare Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2021-10-28
Sista ansökningsdag 2021-12-13

Publicerad 2021-11-17

Ansök nu