Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Omvårdnadschef till Barnoperation Astrid Lindgrens barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset , Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och leda en unik operationsavdelning för barn?

Om tjänsten
Vi på barnoperation ingår i ett högspecialiserat team med ett högt interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter. Här utförs bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. 

Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö. 

Du kommer att ingå i ledningen bestående av två omvårdnadschefer, OVC, varav du är den ena. Som OVC leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen. Du ansvarar och säkerställer tillsammans med övrig OVC- kollega att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom barnoperation och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet.

Du har ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning.

I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Du och din kollega arbetar nära omvårdnadscheferna på barnanestesin och barnuppvaket samt med vår sektionschef som är läkare. Tillsammans utvecklar och förbättrar ni arbetssätt och rutiner på barnoperation.

Vi söker 

Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. 

Du är legitimerad sjuksköterska och har klinisk kunskap från operationsavdelning samt är lyhörd för våra patientgrupper. Du har även erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar och besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.

Du har en akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen. Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning med det är inget krav.

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn och vår vision Patienten först  - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Kvalifikationer

  • Krav:

     Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av arbete i chefsbefattning.

  • Meriterande:

     Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen, men det är inget krav. 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.   

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad 2020-10-12

Ansök nu