lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Överläkare/Bitr.överläkare/ Specialistläkare i smärtlindring till VO IPV i Malmö

Region Skåne, Malmö

Ansök nu

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) intensiv- och perioperativ vård Malmö (IPV Malmö) ansvarar för att patienterna på Skånes universitetssjukhus (Sus) i Malmö får bra smärtlindring, anestesi, operationssjukvård, postoperativ vård och intensivvård. Vi bedriver anestesi- och operationssjukvård inom kirurgi, kärlkirurgi, urologi, ortopedi, öron-, näs- och hals, plastikkirurgi, handkirurgi och kvinnosjukvård på våra fem operationsavdelningar. VO IPV Malmö ansvarar för högspecialiserad, företrädesvis akut, intensivvård på vår intensivvårdsavdelning (IVA) med tio vårdplatser och vår perioperativa intermediärvårdsavdelning med fyra platser. Vår dygnet runt-öppna uppvakningsavdelning är knuten till IVA, men kommer i framtiden organisatoriskt tillhöra operationsverksamheten. Vi ansvarar också för Sus samlade steriltekniska verksamhet och smärtbehandlingsenhet för akut, postoperativ och cancerrelaterad smärta.

Smärtenheten är under pågående expansion och utveckling av blockadverksamhet, intratekala katetrar och utökad poliklinisk verksamhet pågår. För närvarande är smärtenheten bemannad med en specialist i smärtlindring på heltid, två ST-läkare på deltid och fem smärtsjuksköterskor.

På IPV Malmö arbetar cirka 600 medarbetare varav cirka 80 är läkare. För närvarande pågår byggnation av Nya Sjukhuset Malmö dit smärtenheten, intensivvårdsavdelningen och stora delar av operationsverksamheten inom kort kommer flytta in i rymliga och moderna lokaler.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu dig som är specialist i smärtlindring till VO IPV Malmö!

Här kan du tjänstgöra i en modern arbetsmiljö med goda möjligheter till forskning, verksamhetsutveckling och subspecialisering. Det kommer tas hänsyn till dina personliga preferenser gällande arbetsuppgifter och du kommer tillsammans med din chef att få utarbeta en personligt anpassad utvecklingsplan. Därtill ingår det i tjänsten att vara handledare till läkarstudenter, AT-läkare och ST-läkare.

Kvalifikationer

För tjänst som specialistläkare krävs att du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistläkarbevis inom smärtlindring samt specialistkompetens inom anestesi- och intensivvård alternativt annan relevant specialistkompetens. Därtill krävs språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

För biträdande överläkare krävs förutom ovanstående även:

  • Flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens

  • Definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde

  • Dokumenterade undervisnings- och/eller handledarmeriter

För tjänst som överläkare krävs förutom ovanstående krav för biträdande överläkare även att du är disputerad.

Du behöver ha en god samarbetsförmåga, vara intresserad av att anta nya utmaningar och ha förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Erfarenhet som specialistläkare, ledarerfarenhet och forskningsmeriter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Förutom den elektroniska ansökan ska du bifoga läkarlegitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad 2023-03-13

Ansök nu