Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Överläkare med chefsöverläkaruppdrag

Region Skåne, Malmö, Trelleborg

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker nu en överläkare med uppdrag som chefsöverläkare till vuxenpsykiatrin.

Verksamhetsområde vuxenpsykiatri Malmö/Trelleborg är indelat i område allmänpsykiatri heldygnsvård, allmänpsykiatri öppenvård, beroendecentrum och psykos.  Vi är 850 anställda inom verksamhetsområdet.

Målsättningen är att stärka patientens och närståendes delaktighet i vården samt bidra till effektivt samarbete med vårdgrannar. Vi vill ge patienten en god och säker vård samt stärka patienter i deras psykiatriska återhämtning. 

Arbetsuppgifter

Vår chefsöverläkare går i pension till sommaren 2022, därför söker vi nu efter en överläkare med uppdrag som chefsöverläkare med placering i Malmö. Detta uppdrag förlängs årligen.

Tjänsten är placerad i verksamhetsområdets stab. Verksamhetsområdet har ett uppdrag som chefsöverläkare på heltid och ett på halvtid. Vi söker nu en överläkare med chefsöverläkaruppdrag på heltid. Chefsöverläkarfunktionen är en självklar deltagare i verksamhetsområdets ledningsgrupp och i områdets utvecklingsarbeten. 

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas inom din yrkesroll. 

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt har specialistkompetens inom psykiatri. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare har du flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap samt en mycket god kunskap om för området relevant författning.

Vi fäster stor vikt vid din samarbetsförmåga, initiativförmåga och förmåga att bidra till förbättringsarbetet inom verksamheten.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde sker 2022-05-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2022-01-26
Referensnummer: A1080175

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Kontaktpersoner
Hans Brauer, Verksamhetschef vuxenpsykiatri Malmö
040- 33 34 90

Catharina Blomqvist, HR-specialist
040-33 16 92

Facklig företrädare
Johanna Josefsson, Malmö Läkareförening
0724-640781


Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv  inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård  i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Publicerad 2022-01-04

Ansök nu