Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Psykiatriker till Psykiatriska kliniken, Region Östergötland

Region Östergötland, Norrköping

Ansök nu

Psykiatriska kliniken i Norrköping, är en del av Psykiatricentrum och består av psykiatrisk akutenhet, med observationsplatser och mobilt team. Kliniken har även två allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar med totalt 27 vårdplatser varav 6 psykiatriska intensivvårdsplatser.

Klinikens två öppenvårdsmottagningar, lokaliserad i Norrköpings centrum och har uppdrag utifrån vårdval och som styrs av Regelbok vårdval. Norrköping tillhör den fjärde storstadsregionen och har en god infrastruktur som möjliggör en bred arbetsmarknad. Staden har ett stort kulturutbud med närhet till Östgötaskärgården och friluftsområden.

Arbetsbeskrivning
Psykiatriska kliniken i Norrköping är bemannad med en specialistläkargrupp och ett antal ST-läkare. Kliniken har dessutom alltid 8-10 AT-läkare och randande ST-läkare placerade på kliniken.

Som specialistläkare så delar du ansvarar, tillsammans med övriga läkare inom heldygnsvården, för slutenvård och att bemanna dagbakjouren.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker specialistläkare i psykiatri, med placering inom slutenvården och specialist med huvudppdrag att tjänstgöra som dagbakjour. I tjänsterna ingår även att utbilda och handleda yngre kollegor. Då du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. För tjänsterna krävs det att du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, stabil och strukturerad. Du ska även ha en god samarbetsförmåga för att på ett bra sätt kunna bidra i teamarbetet på kliniken. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Karin Mossberg, 010-104 22 04, Karin.Mossberg@regionostergotland.se
Chefsöverläkare Maria Hogner, 010-104 30 87, Maria.Hogner@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Bo Tillander, nås via växeln på 010-103 00 00.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritsammanställning för läkare Denna ska vidimeras. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210021. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Publicerad 2021-01-08

Ansök nu