Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Radiologer till ny modern röntgenavdelning i Skåne!

Aleris, Malmö

Ansök nu

Aleris radiologi bygger en helt ny röntgenavdelning i Entré Malmö. Den planeras utrustas med:

  • Magnetresonanstomografer 3T och 1,5T

  • Datortomograf

  • Ultraljud

  • Konventionell röntgen

  • Ev mammografi

Målet är att erbjuda patienter i södra Sverige högkvalitativa radiologiska utredningar med korta väntetider. Vi samarbetar med primärvård och specialistvård som ett komplement till den sjukhusbaserade radiologin. Samarbete finns även med Aleris övriga radiologiska enheter som utför drygt en halv miljon undersökningar per år i Sverige, vilket gör oss till en av Sveriges största aktörer inom radiologi. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på www.aleris.se/rontgen.

Aleris söker nu 5 radiologer som vill arbeta med oss i Malmö.

Initialt blir det distansgranskning av undersökningar utförda på Aleris övriga enheter. När den nya radiologiavdelning är igång då är fokus på undersökningar utförda i Malmö. Yngre specialister erbjuds internutbildning, feed-back och äldre kollegor att rådgöra med. Erfarna specialister erbjuds varierad och stor volym att granska, handleda yngre kollegor, rond/samarbete med våra remittenter samt bistå i uppbyggnaden av Aleris radiologi i Skåne. Vi planerar för bästa möjliga arbetsmiljö och rutiner.

Om dig
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som specialist inom radiologi. Du har en vilja att leverera relevanta radiologiska bedömningar som hjälper våra remittenter ta beslut avseende behandlingen av sina patienter. Du motiveras av ansvar, flexibilitet och utrymme att agera som expert inom din profession. Du ser det som spännande och kul att bygga upp en helt ny radiologisk avdelning med stöd från Aleris expertis.

Vi erbjuder
Konkurrenskraftiga villkor, flexibla arbetsformer, hög kompetens och löpande kompetensutveckling. Möjligheter att jobba från hemmet. Självklart har vi även kollektivavtal. 

Ansökan och kontakt
Sista ansökningsdag är 30 september,

via Aleris hemsida https://www.aleris.se/om/jobb-karriar/lediga-jobb/

För er som är intresserade erbjuder vi kvällsträff i Malmö eller samtal via telefon/web. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Publicerad 2021-08-09

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News