Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Resurser inom Hälso & Sjukvård till Qvalify, Mälardalsregionen

Qvalify, Mälardalsregionen

Ansök nu

Qvalify söker fler resurser inom Hälso & Sjukvård

Men… det är vi inte ensamma om. Det är konkurrens om ”humankapitalet” och idag är det lika mycket du som arbetstagare som ställer krav. Därför har vi frågat oss själva: Är Qvalify ett företag där människor vill arbeta och utvecklas? Är kollegorna schyssta, är chefen bra och smakar kaffet gott? Kort sagt: DO WE QVALIFY?
Som ackrediterat certifieringsorgan, där vi bidrar till förenklad förbättring, är det vårt jobb att utföra revisioner inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö, informationssäkerhet och oberoende granskningar.

Qvalify AB söker nu fler potentiella revisorer som vill arbeta som underleverantör tillsammans med oss. Uppdraget består i att genomföra tredjepartsrevisioner inom exempelvis hälso- & sjukvårdssektorn enligt framför allt ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 27001 men även SS 872500 (Äldrestandarden) och SS 41000 (HVB standard).

För att du ska lyckas i rollen och trivas med uppdraget tror vi att du har flera års erfarenhet inom kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete, samt ett visst mått av entreprenörsanda och ledarskap. Det är givetvis meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet av certifiering, oberoende granskning och/eller har arbetat som revisor/inspektör.
Vi ser gärna att du har en bakgrund, både praktiskt och teoretiskt, inom hälso- och sjukvårdssektorn. Har du dessutom erfarenhet från fler branscher t.ex. inom tillverkning av metall och plast, tjänsteverksamhet, bygg etc. är det ett stort plus.

Ditt ansvar blir, efter att du genomgått introduktionen hos oss, att genomföra revisioner självständigt eller i team, och vårda relationerna med våra befintliga kunder.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som brinner för mötet med kund och som vill utvecklas i ett företag med trevliga kollegor, mycket vilja, hög flexibilitet och korta beslutsvägar. Vi bryr oss om våra anställda och våra underleverantörer och anstränger oss för att du ska trivas hos oss.

Krav:
Körkort B samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Qvalify erbjuder:
Underleverantörsavtal
Kontinuerlig utbildning genom Qvalify

Ansökan
Sista ansökningsdag: snarast, dock senast 2022-10-31 (rekrytering sker löpande)

Vi tar emot ansökan via e-post:
rekrytering@qvalify.se

För ytterligare information kontakta:
Fredrik Weimarsson/Affärsområdeschef 036-336 00 08
Carina Björsell / Teknisk chef 036-336 00 04

www.qvalify.se

Publicerad 2022-09-16

Ansök nu