fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Semestervikarierande undersköterskor till hemsjukvården sommaren 2023, Norrköpings kommun

Norrköpings Kommun, Norrköping

Ansök nu

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vill du förbättra livet för tusentals människor i Norrköpings kommun? Då kan du vara vår nya kollega!

Vilka är vi?

Hemsjukvård erbjuds till de patienter som bor i ordinärt boende och har hälso- och sjukvårdsbehov men som inte kan ta sig till vårdcentral eller mottagning. Vi utför både enstaka, tillfälliga och långvariga hälso- och sjukvårdsinsatser.

Verksamheten utgår från Hantverkaregatan 51 i centrala Norrköping samt från tre lokaler i ytterområden; Kolmården, Åby och Skärblacka.

Just nu söker vi sommarvikarierande undersköterskor till samtliga verksamheter!

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du dag, kväll och helg med både planerade och oplanerade hembesök. Ditt huvudsakliga arbete består i att utföra  hälso- och sjukvårdsinsatser delegerade av distriktssköterska/sjuksköterska.

Insatserna är av mer avancerad karaktär såsom provtagning, insulingivning, omläggning, sondmatning, iordningställa och administrera läkemedel, subkutana injektioner med mera.

Vem är du?

Du har undersköterskeutbildning och erfarenhet av att arbeta som undersköterska. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att utföra mer avancerade hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av sjuksköterska.

Du är självständig och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och har lätt att samarbeta med andra.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du har körkort och du kan cykla.

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 6 
Anställningsform:
 Tjänsterna är semestervikariat på heltid.
Längd på anställning: Tjänsterna sträcker sig från vecka 25 till 33, startdatum efter överenskommelse. Vi ser helst att du kan jobba större delen av sommaren.
Arbetstid: Dag/kväll/helg
Sista ansökningsdatum: 30 april
Kontakt: Vill du veta mer om tjänsterna kontakta enhetschef Maria Forssén, 011-156175 eller enhetschef Carina Olsson, 011-156174.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Publicerad 2023-01-05

Ansök nu