Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Sjuksköterska Infektionsmottagningen i Gävle, Region Gävleborg

Region Gävleborg, Gävle

Ansök nu

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Infektionskliniken i Gävle rymmer en vårdavdelning och en mottagning. Det är till vår mottagning som vi nu söker en sjuksköterska. Mottagningen är elektiv och vi har endast verksamhet under dagtid på vardagar. Avdelningen har 24 vårdplatser uppdelat på fyra vårdlag.

På mottagningen har vi vaccinationsmottagning, poliklinik, telefonrådgivning och sjuksköterskemottagning. Vi är främst inriktade på inhemska och importerade infektionssjukdomar som engagerar hela eller delar av kroppen. Alla sjukdomar som lyder under smittskyddslagen kommer till oss med undantag för vissa könssjukdomar. Exempel på sjukdomar som behandlas på infektionsmottagningen är borrelia, infekterade sår, infektiös diarré, blodsmitta (HIV och Hepatit), MRSA, immunbrist, TBC och latent TBC.

På mottagningen jobbar idag tre sjuksköterskor med olika ansvarsområden samt en medicinsk sekreterare med ansvar för mottagningsbesök och reception.

Vi erbjuder medarbetarna kompetensutveckling årligen i form av interna och externa utbildningar. Du har även möjlighet att påverka ditt schema då vi tillämpar önskeschema på mottagningen. Dessutom erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Vår mottagningsverksamhet rymmer dels sjuksköterskemottagning och dels mottagning tillsammans med läkare. Dina arbetsuppgifter är bland annat provtagning, behandlingar, vaccinationer, telefonrådgivning till både patienter och till andra verksamheter, utbildning av patienter, smittspårning och fibroscanundersökningar.

Du har också möjlighet att fördjupa dina kunskaper och få ansvara för ett specifikt område.

Som sjuksköterska hos oss har du även en viss helgtjänstgöring på Infektionsavdelningen. Behovet kan dock variera över tid.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet till vårt team på Infektionsmottagningen!

Meriterande är tidigare arbete inom infektionssjukvård och/eller mottagningsarbete men det är inget krav, då nyfikenhet och intresse av att arbeta och utveckla vår verksamhet anses vara viktigast.

Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Vi vill också att du har ett intresse för infektionssjukdomar.

Publicerad 2021-04-19

Ansök nu