Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Sjuksköterskor till Intensivvårdsavdelningen, Västmanlands sjukhus

Region Västmanland, Västerås

Ansök nu

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Pga Covid 19 situationen så behöver vi utöka vår Intensivvårdsavdelning med några platser för att kunna möta en ökad belastning men också för att möta  framtidens behov av vanlig intensivvård då vår avdelning idag är liten. Vi behöver dig som är intensivvårdssjuksköterska eller allmänsjuksköterska.

Intensivvårdsavdelningen erbjuder dig

Som IVA sjuksköterska planerar, samordnar och utför du det patientnära omvårdnadsarbetet tillsammans med undersköterska, sjukgymnast och läkare i team. På intensivvårdsavdelningen vårdas mycket svårt sjuka patienter med stort omvårdnadsbehov. En viktig del av arbetet är anhörigkontakten.

Avdelningen är högteknologisk, vilket innebär krav på att samtliga medarbetare efter internutbildning har certifikat på den medicintekniska utrustningen. Vi utbildar ständigt på avdelningen och har många olika ansvarsgrupper som arbetar med utvecklings- och förbättringsarbeten. Inskolningen är minst 6 veckor.

Om arbetsplatsen

Intensivvårdsavdelningen på Västmanlands sjukhus i Västerås är inriktad mot allmän intensivvård. Vi har idag 9 vårdplatser och ca 850 patienter per år. Målet är att utöka till 12 platser. Vi är en enhet som jobbar med ständig utveckling och förbättring. Hos oss är variationen lika stor som kompetensen är hög.

Vid arbete inom Operationskliniken tillämpas en tidsvärderingsmodell som påverkar antalet utförda arbetstimmar. Detta innebär att det blir bättre scheman med möjlighet till återhämtning då man arbetar på rotation. Anställningen innebär ett solidariskt ansvar för bemanningen årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beräkningarna i tidsvärderingsmodellen utgår från ett heltidsmått på 38,25 timmar/vecka. Om man vill arbeta enbart natt har man veckoarbetstid 32 timmar som heltidsmått.

Kvalifikationer

Du är specialistutbildad inom intensivvård. Erfarenhet från intensivvårdsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet samt stresstålighet.

Vi kan även anställa dig som är grundutbildad sjuksköterska och har minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård på en tidsbegränsad anställning. Du ska då vara beredd att läsa specialistutbildning till IVA-sjuksköterska. Efter avslutad IVA-utbildning får du en tillsvidareanställning. Det finns även möjlighet att få en betald specialistutbildning.

Är detta du? Skicka in din ansökan. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 20 december 2020

Kontaktpersoner

Ingrid Ceder
Biträdande Verksamhetschef IVA och administrativa enheten
021-17 36 14

Thomas Ivström
Vårdförbundet IVA
021-17 36 28

Publicerad 2020-11-04

Ansök nu