söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral, Johannelund

Capio, Johannelund

Ansök nu

Arbetsbeskrivning

Vi på Capio vårdcentral Johannelund bygger nu vårt Dream Team och söker dig som är specialist i allmänmedicin!

Vill du arbeta i en inspirerande miljö där alla medarbetare är delaktiga och där patienten känner sig sedd och bekräftad? Vill du arbeta på en plats där det är naturligt att ge och ta feedback, testa idéer, ifrågasätta, utvärdera och metodiskt göra förbättringar? Vill du verka på en vårdcentral som präglas av god arbetsmiljö, stark teamkänsla, hög tillgänglighet för patienten och strävan efter hög medicinsk kvalité? Då är vi din nästa arbetsplats!

Capio vårdcentral Johannelund i Linköping är en privat vårdcentral med 8300 listade patienter som drivs på uppdrag av region Östergötland. Vi har full infrastruktur och samma journalsystem som region Östergötland och har utöver det ett stort stöd och  utbildningsplattform i Capio. 

Som läkare på Capio vårdcentral Johannelund får du en egen patientlista som du ansvarar över. Det ett öppet klimat och bra samarbete som gör att alla kollegor hjälps åt för att ge bästa tänkbara vård och kvalitet, kunna ta ut ledighet och dela på jourer. MAL Michaela Jern är engagerad och du kommer ha stor möjlighet att påverka hur vi utformar verksamheten, ditt schema och din arbetsdag. Vår organisation är platt och beslutsvägarna är korta så du kommer ha stor möjlighet att driva utvecklingsprojekt och utveckla verksamheten. Har du specialintresse finns det möjlighet att få större ansvar inom det. Vi fokuserar på att hitta lösningar och att det ska gå att kombinera läkarrollen med privatlivet. 

Varmt välkommen med din ansökan eller hör av dig så berättar jag mer.

Med vänlig hälsning,
Josefine Svanteson verksamhetschef Capio Vårdcentral Johannelund, Linköping 0722244940

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.  

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 20230901
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Linköping
Län: Östergötlands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2023/1252
Kontakt: Josefine Svantesson, 0722244940
Facklig företrädare: Läkarförbundet Lars Nilsson, 0101035609
Publicerat: 2023-08-02
Sista ansökningsdag: 2023-10-31

Publicerad 2023-08-02

Ansök nu