Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialist i allmänmedicin

Capio, Hallands län

Ansök nu

Capio Närsjukvård, Capio Husläkarna Vallda

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Husläkarna Vallda är en trevlig och personlig vårdcentral belägen strax norr om Kungsbacka, på bra pendlingsavstånd från Göteborg. Vårdcentralen är välbemannad och har mycket god läkar- och sköterskekontinuitet. Mottagningen har ca 8 100 listade patienter och erbjuder såväl läkar-, sköterske-, distriktssköterske-, vaccinations- och BVC-mottagning, som psykolog, kurator, lab, sjukgymnastik, rehab och arbetsterapi. Vi kan dessutom erbjuda äldremottagning. Vi är ett gott gäng som trivs med att arbeta i team, har korta beslutsvägar och försöker att alltid ha patienten och en hög kvalitet i fokus.

Vi söker nu ytterligare en kollega, specialist i Allmänmedicin, till vår omtyckta och välfungerande mottagning i Vallda, gärna också till rollen som Medicinskt Ansvarig Läkare.

Vill du vara med och fortsätta utveckla vår personliga vårdcentral med hög kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet? 

Vi kan erbjuda en härlig arbetsmiljö med närhet till naturen och havet och ändå kort avstånd till Kungsbacka, Varberg och Göteborg. Halland har ett vårdval som ofta beskrivs som ett av de bättre i Sverige. Stora möjligheter finns till ett varierande och flexibelt arbete med erfarna och mycket engagerade kollegor som gärna samarbetar, diskuterar och hittar nya lösningar tillsammans. 

Här finns en fantastisk personal med mycket hög kompetens och erfarenhet inom diabetes, astma/KOL, hjärtsvikt, sårvård, BVC, psykologi, rehab mm och dessutom en mycket god stämning som präglas av omtanke om såväl patienterna som varandra, prestigelöshet och humor. 

Sjukvården moderniseras och utvecklas i snabb takt och vi försöker att arbeta med mottot -digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Hos oss kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och den fortsatta utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare samt av studenter.

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens

  • Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef

  • Inflytande och delaktighet i verksamheten

  • En mycket god arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

  • Flexibla arbetsförutsättningar

  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Publicerad 2021-12-30

Ansök nu