fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialist i internmedicin till Medicinska och geriatriska akutkliniken, Linköping

Region Östergötland, Linköping

Ansök nu

Medicinska och geriatriska akutkliniken
Medicinska- och geriatriska akutkliniken (MEGA) är en universitetssjukvårdsenhet som ingår i Närsjukvården i centrala Östergötland. Sektionen för akut internmedicin består av medicinska akutvårdsavdelningen (MAVA), medicinsk intermediärvårdsavdelning (MIMA) och koagulations-mottagningen. Geriatriska sektionen består av slutenvårdsavdelning (GAVA), en öppenvårds-mottagning, ett mobilt demensteam i samverkan med kommunen samt en klinisk undervisnings-avdelning, KUA. Klinikens vårdadministration har ett uppdrag som är övergripande över hela kliniken. Inom båda klinikens sektioner är undervisning av yngre kollegor och studenter en central del. Kliniken har cirka 200 anställda, varav cirka hälften arbetar inom sektionen för akut internmedicin.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss HÄR

På sektionen för akut internmedicin vårdas patienter med akuta internmedicinska sjukdomstillstånd. Du kommer att ingå i en läkargrupp med öppet klimat där vi för en ständig dialog med varandra kring bedömning, utredning och behandling av våra patienter.

Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor och här finns också arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist och farmaceut. I tjänsten ingår undervisning och handledning (av yngre kollegor, studenter och elever av olika professioner) liksom bakjoursarbete.

Vi är en universitetssjukvårdsenhet med pågående forskning så möjligheter till fördjupning finns.

Inom sektionen finns stora möjligheter till fördjupning inom exempelvis medicinsk intermediärvård samt trombos- och blödningsrubbningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare( klicka HÄR Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är specialistläkare inom internmedicin med eller utan grenspecialisering. Även specialistläkare inom närliggande områden är välkomna att söka tjänsten.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse och engagemang för bred internmedicin och akuta internmedicinska tillstånd. Vi vill att du har initiativkraft, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi vill också att du har inspiration och intresse att delta i vidareutvecklingen av vår verksamhet. Har du forsknings-intresse är det välkommet, men det är viktigt att du har ett genuint kliniskt fokus även då. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Läs gärna här om våra villkor och förmåner.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Linköping
Län: Östergötlands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/2607
Kontakt: Läkarchef Mats Lowén, mats.lowen@regionostergotland.se
Facklig företrädare: Magnus Strand, Sveriges Läkarförbund,, magnus.strand@regionostergotland.se
Publicerat: 2022-12-13
Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Publicerad 2022-12-28

Ansök nu