lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialist med inriktning mot trombos- och blödningsrubbningar, Linköping

Region Östergötland, Linköping

Ansök nu

Medicinska och geriatriska akutkliniken
Medicinska- och geriatriska akutkliniken (MEGA) är en universitetssjukvårdsenhet som ingår i Närsjukvården i centrala Östergötland. Sektionen för akut internmedicin består av medicinska akutvårdsavdelningen (MAVA), medicinsk intermediärvårdsavdelning (MIMA) och koagulations-mottagningen. Geriatriska sektionen består av slutenvårdsavdelning (GAVA), en öppenvårds-mottagning, ett mobilt demensteam i samverkan med kommunen samt en klinisk undervisningsavdelning, KUA. Klinikens vårdadministration har ett uppdrag som är övergripande över hela kliniken. Inom båda klinikens sektioner är undervisning av yngre kollegor och studenter en central del. Kliniken har cirka 200 anställda, varav cirka hälften arbetar inom sektionen för akut internmedicin.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss HÄR

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren kollega för att förstärka och utveckla vårt arbete med trombos- och blödningsrubbningar. Detta innebär att en större del av din arbetstid kommer att förläggas på vår koagulationsmottagning där vi bedriver utredning och behandling av patienter med trombo-emboliska sjukdomar och ökad blödningsbenägenhet men även konsultationsverksamhet inom området. Du kommer att ingå i en läkargrupp med öppet klimat där vi för en ständig dialog med varandra kring bedömning, utredning och behandling av våra patienter. Möjlighet till arbete på avdelning, intermediärvård samt bakjourer inom internmedicin finns.

Vi är en universitetssjukvårdsenhet med pågående forskning och vi vill gärna stärka vår forskningskompetens och specialistläkarkompetens inom koagulationsområdet.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare( klicka HÄR Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har god klinisk erfarenhet inom internmedicinområdet och dokumenterat intresse för och erfarenhet av arbete med patienter med trombos- och blödningsrubbningar. Du är specialistläkare inom internmedicin, gärna också hematologi, och har forskarutbildning inom koagulationsområdet. Du har fokus på såväl forskning som kliniskt patientarbete.

Personliga egenskaper
Vi vill att du har initiativkraft, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi vill också att du har inspiration och intresse för att delta i vidareutvecklingen av vår verksamhet. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Läs gärna här om våra villkor och förmåner.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Linköping
Län: Östergötlands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/2609
Kontakt: Läkarchef Mats Lowén, mats.lowen@regionostergotland.se
Facklig företrädare: Magnus Strand, Sveriges Läkarförbund, magnus.strand@regionostergotland.se
Publicerat: 2022-12-13
Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Publicerad 2022-12-28

Ansök nu