Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Specialist-/överläkare i plastikkirurgi till Region Östergötland

Region Östergötland, Linköping

Ansök nu

Hand- och plastikkirurgiska kliniken US

Hand- och plastikkirurgiska kliniken med Brännskadecentrum (HPK) ingår i Sinnescentrum. Vid HPK utförs utlands-, riks-, region- och länssjukvård. Upptagningsområdet för regionvård är Sydöstra sjukvårdsregionen med cirka 1 miljon invånare. Verksamheten bedrivs som sluten och öppenvård samt dagsjukvård. Kliniken har cirka 160 medarbetare. HPK ska ge sjukvård av högsta internationella klass inom verksamhetsområdena handkirurgi, plastikkirurgi och brännskadevård. För att klara det har vi patienten i fokus och arbetar med ett flexibelt arbetssätt, med engagerade medarbetare och intensivt forsknings- och utvecklingsarbete.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en specialist-/överläkartjänst inom plastikkirurgi. På sektionen för plastikkirurgi bedrivs både rekonstruktiv och funktionell kirurgi, liksom även mikrokirurgi. Det finns möjligheter att påverka tjänstens upplägg och innehåll utifrån din kompetens och tidigare yrkeserfarenheter. Vidare ingår i tjänsten att självständigt driva kliniska uppdrag, arbetsleda och instruera yngre kollegor. Utbildning, handledning och forskning ingår som en naturlig del av arbetet. Jourtjänstgöring för brännskador och plastikkirurgi sker i form av beredskap i hemmet.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom plastikkirurgi. Intresse och erfarenhet av undervisning och forskning är meriterande. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du har en god förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är lyhörd och arbetar bra tillsammans med andra människor och du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra. Du är flexibel i ditt synsätt och ser möjligheter i förändringar.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/175
Publicerat 2021-10-29
Sista ansökningsdag 2021-12-19

Publicerad 2021-11-03

Ansök nu